Lelut & lelukaupat netissä
NERF - N-Strike Hyperfire B5573
Nerf

NERF - N-Strike Hyperfire B5573

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Nerf on tunnettu leikkipyssyjen valmistaja. Heidän Nerf N' Strike Elite Hyperfire on nopeudeltaan kaikkien aikojen paras pehmonuoliase. Se ampuu parhaimmillaan jopa viisi nuolta sekunnissa ja nuolet voivat lentää jopa 27 metrin päähän.

Pehmonuoliase riemukkaisiin ulkoleikkeihin

Nerf N' Strike Elite Hyperfire nostaa leikkipyssyt aivan uudelle tasolle. Tämä Nerfin kehittämä leikkipyssy voi nimittäin tulittaa jopa viisi pehmonuolta sekunnissa sen täysin uudenlaisen motorisoidun mekanismin ansiosta. Pyssyssä on myös automaattinen tulitusmekanismi, jonka avulla sen nuolet voivat lentää jopa 27 metrin päähän. Nappaa siis ase mukaasi ja hyppää mukaan leikkiin Nerf N´Strike Elite Hyperfire -leikkipyssyn kanssa. Tämän aseen kanssa olet taatusti ampumakilpailun voittaja! Pyssyn kirkkaat oranssin ja sinisen värit erottuvat kauniisti edukseen ja sen oranssit ammukset on helppo löytää vihreän nurmen tai ruskean hiekkamaaston seasta. Pakkaus sisältää 25 kappaletta oransseja Elite Darts -ammuksia. Mukana tulevat ammukset ovat pehmeitä, mutta siitä huolimatta tällä aseella ei saa tulittaa kasvoja kohti. Suojalasien käyttöä suositellaan parhaan käyttöturvallisuuden varmistamiseksi.

Nerf N' Strike Elite Hyperfire -leikkipyssyn avulla lapset voivat viedä ulkoleikkinsä aivan uudelle tasolle. Vanhemmatkin viihtyvät taatusti leikeissä mukana, koska pyssyn tulitusnopeus ja kantama ovat huipputasoa. Se on helppo ja nopea ladata, ja pyssyn 25:n ammuksen avulla varmistat sen, että aseessasi on aina runsaasti ammuksia jäljellä. Loistavan muotoilunsa ansiosta se pysyy hyvin pienissä käsissä, mutta sopii hyvin myös aikuisten käsiin. Lelun ikäsuositus on kahdeksan vuotta. Pyssy vaatii toimiakseen yhteensä neljä kappaletta LR20-paristoja. Paristot tulee ostaa erikseen, sillä ne eivät sisälly pakkaukseen. Tämän lelun avulla ilahdutat taatusti niin isompaa kuin pienempääkin leikkijää!

Pehmonuoliase huippunopealla tulituksella

  • Pakkauksessa 25 Elite Darts -ammusta
  • Toimii neljällä LR20-paristolla (ei sisälly pakkaukseen).
Siirry alkuun