Lelut & lelukaupat netissä
Lego Architecture 21029 Buckingham Palace
Lego

Lego Architecture 21029 Buckingham Palace

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Arkkitehtuurisesti mallinnettu LEGO Architecture Buckingham Palace, jossa on mallinsa mukaisesti palatsin itäsiiven neoklassinen julkisivu, etuaukio ja palatsin portit sekä muita tärkeitä elementtejä, kuten kuninkaallisen standardin lippu, on upea lahja ja osoitus Legon laadukkaasta suunnittelutyöstä.

LEGOn kuninkaallinen pienoismalli

Rakenna pienoismalli yhdestä maailman kuuluisimmista palatseista. Lontoon Buckinghamin palatsi on toiminut Britannian hallitsijan majapaikkana vuodesta 1837, jolloin kuningatar Victoria siirsi kuninkaallisen hovin palatsiin vain viikkoja valtaan astumisensa jälkeen. Siitä lähtien palatsissa on järjestetty muun muassa valtion vastaanottoja ja virkaan asettamisia. Vuodesta 2015 osa palatsista on ollut myös avoinna yleisökierroksille. Buckinhamin palatsin neoklassisen julkisivun on suunnitellut Sir Aston Webb vuonna 1913. Tämä upea pienoismalli keskittyy palatsin itäsiipeen, jossa sijaitsevat palatsin parveke, jolta käsin kuninkaalliset tervehtivät alamaisiaan, kuuluisa etuaukio sekä palatsin portit. Pienoismallista löytyy myös osa palatsille vievää pääkatua, kaksikerroksinen bussi, musta Lontoon taksi ja Victorian muistomerkki. Pienoismallin parissa vietät varmasti mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä, ja valmistuttuaan se sopii erinomaisesti laitettavaksi näytteille huoneeseesi. Tämä LEGOn pienoismalli on aivan omaa, kuninkaallista luokkaansa!

LEGO Architecture sarja esittelee tärkeää arkkitehtuuria ympäri maailmaa LEGO brick-rakennuspalikoiden avulla. Se on kehitetty erityisesti henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita matkustamisesta, arkkitehtuurista, historiasta ja suunnittelusta. LEGO Architecture 21029 Buckingham Palace sisältää yli 700 osaa, ja tarjoaa varmasti upean kokemuksen kaikille yli 12-vuotiaille. Paketin mukana tuleva ohjekirja sisältää tietoa palatsin suunnittelusta, arkkitehtuurista ja historiasta. Tämän pienoismallin parissa viihtyy varmasti jokainen, joka tarvitsee sopivassa määrin haastetta pienoismallien kokoamiseen, sillä tämä sarja on kehitetty vastaamaan sen innoituksena toimineita, historiallisesti tärkeitä rakennuksia mahdollisimman tarkasti. Sarja on saanut useita huippuluokan arvosteluja ja on äärimmäisen suosittu LEGO-harrastajien keskuudessa.

LEGO Architecture 21029 Buckingham Palace tekniset tiedot

  • Koko: 19 x 26 x 9 cm.
  • Ei sovi alle 3 -vuotiaille lapsille.
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun