Clementoni Bon Bon Lab

Clementoni Bon Bon Lab

Halvin hinta
10,90€
00.0
(0)
Clementoni Bon Bon Lab Ai että valmistaisi omia geelikarkkeja ihan kotona? Kyllä, se on kuin onkin mahdollista! Clementoni Bon Bon Lab tarjoaa ensikosketuksen molekyyligastronomiaan kaikille herkkusuille ja tieteestä kiinnostuneille lapsille. Kotona tehtyjä herkkuja Clementoni Bon Bon Lab on jotain erilaista: hauska tarvikesarja omien karkkien valmistamiseen kotikonstein.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  1-3 päivää
  Toimituskulut
  6,5 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  10,90€
from €10.9 to €10.9
Clementoni Bon Bon Lab hinnan kehitys

Clementoni Bon Bon Lab

Ai että valmistaisi omia geelikarkkeja ihan kotona? Kyllä, se on kuin onkin mahdollista! Clementoni Bon Bon Lab tarjoaa ensikosketuksen molekyyligastronomiaan kaikille herkkusuille ja tieteestä kiinnostuneille lapsille.

Kotona tehtyjä herkkuja

Clementoni Bon Bon Lab on jotain erilaista: hauska tarvikesarja omien karkkien valmistamiseen kotikonstein. Bon Bon Lab sopii kaikenikäisille makeiden ja iloisen väristen herkkujen ystäville, vaikka se erityisesti lapsille suunnattu onkin. Pakkaus sisältää karkkien tekoon helposti omaksuttavat ohjeet sekä valmistuksessa käytettävät tarvikkeet, varsinaisia elintarvikkeita ei toimiteta sen mukana. Makeisten valmistuksessa tarvittavat tuotteet on kuitenkin helppo ostaa hyvin varustellusta ruokakaupasta. Pakkauksen keittiötarvikkeet ovat monipuolisia. Bon Bon Labin mukana tulee esimerkiksi hauskoja muotteja, joiden avulla voidaan tavallisessa kotikeittiössä loihtia mitä mielikuvituksellisimman näköisiä makeisia. Miltä kuulostaisi vaikkapa hymynaaman tai nallen pään muotoinen karkki? Tai ihan perinteiset nallekarkit, mutta kotona tehtyinä ja vähän isommassa koossa? Bon Bon Lab sisältää myös veikeän kuviomuotin, jota käyttämällä pystytään valmistamaan monen värisiä viinikumikarkkeja, esimerkiksi sienten tai autojen muodossa. Sen ohjeet opettavat tekemään myös omaa marenkia, ja pakkaus sisältää kulhot ja mitat pikku leipurille.

Bon Bon Lab on pienille leipureille suunnattu makeisten valmistussarja ja -opas. Mutta kuinka karkkeja oikein voi tehdä tehtaiden ulkopuolella? Bon Bon Lab on yksinkertaisesti käytännön esimerkki molekyyligastronomiasta, ruokasuuntauksesta, jossa ruoanlaiton vaiheita tarkastellaan kemiallisina prosesseina ja fysikaalisina ilmiöinä. Nimensä mukaisesti tuote on kuin pieni laboratorio, jossa innokas kondiittorinalku voi tehdä kokeita ruoalla, ja näin oppia uutta sekä makeisista että tieteestä. On kiinnostavaa huomata, kuinka tehtaissa toteutetuista prosesseista voi tehdä toisinnot omassa kodissa. Bon Bon Labin tarkat ohjeet eivät vain kerro, kuinka tietynlainen karkki saadaan aikaiseksi, ne myös valottavat sitä prosessia, joka saa ruoka-aineet käyttäytymään keskenään tietyin tavoin. Tässä on tuote ilmiöpohjaiseen oppimiseen!

 • Pakkaus sisältää: Kaulimen, alumiinivuokia, jäätelömuotteja, kumimuotin, tikkukaramelli tikut, munanerottimen, kuvitetun reseptikirjan.
 • Ei sisällä ruoka-aineita.
 • Ikäsuositus 8+ v

 • Tuotemerkki: Clementoni
 • Verkkokauppa: Lelufantti lelukauppa
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 6,5 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, Kotiinkuljetus, Nouto

Samankaltaisia tuotteita

Muita tuotteita Leivonta ja ruoanlaitto -kategoriasta

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun