Lelut & lelukaupat netissä
LUCY Interaktiivinen koiranpentu, Club Petz
Club Petz

LUCY Interaktiivinen koiranpentu, Club Petz

LUCY Interaktiivinen koiranpentu, Club Petz Club Petz Lola koiranpentu Bianca Kissanpentu, Club Petz
59,90€
LUCY Interaktiivinen koiranpentu Lucy on suloinen koiranpentu, joka leikkii kanssasi. Lucy on saanut koiranäyttelysta Vuoden lelu 2016 -tittelin. Ihanan pehmeä ja pörröinen Lucy haluaa päästä uuteen kotiin, jossa sitä rakastetaan. Lucy leikkii kanssasi Lucy on kertakaikkisen ihana Interaktiivinen koira, eli pehmolelukoira, joka ymmärtää.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  59,90€
from €59.9 to €59.9 1
59.9 Lelufantti lelukauppa hinta tuotteelle

LUCY Interaktiivinen koiranpentu

Lucy on suloinen koiranpentu, joka leikkii kanssasi. Lucy on saanut koiranäyttelysta Vuoden lelu 2016 -tittelin. Ihanan pehmeä ja pörröinen Lucy haluaa päästä uuteen kotiin, jossa sitä rakastetaan.

Lucy leikkii kanssasi

Lucy on kertakaikkisen ihana Interaktiivinen koira, eli pehmolelukoira, joka ymmärtää käskyjä kuin oikea koira. Lucya voi pyytää istumaan ja se istahtaa aivan kuin oikea koiranpentu. Pyynnöstä se seisoo myös takajaloillaan. Se osaa monta temppua. Lucy antaa sinulle suukonkin, kun pyydät. Lucy osaa tanssia ja haukkua. Se osaa myös kerjätä herkkuja. Se on aivan halattavan suloinen. Kun Lucy tanssii, eivät perheesi pienokaiset voi muuta kuin nauraa ilahtuneina. Sillä on pehmeät pörröiset korvat ja niissä vaaleanpunainen rusetti. Sen isot silmät katsovat hellyyttävästi. Lucy ei koskaan väsy leikkimään ja siksi se onkin suurenmoinen ystävä lapselle. Interaktiivinen Lucy-koira ymmärtää suomea, joten pientenkin lasten on kiva touhuta sen kanssa. Lucy on kuin oikea suloinen hauva, jota voi kouluttaa tottelemaan käskyjä. Koska se ei kuitenkaan ole oikea koira, vaikka ihan siltä vaikuttaakin, on se ihanteellinen lemmikki allergiaperheeseen.

Lucy on jokaisen lapsen unelma, robottikoira, joka oppii nopeasti tunnistamaan lapsen äänen. Se tunnistaa 12 eri komentoa ja tekee niiden mukaan eri asioita, kuten haukkuu, suukottaa, antaa tassua, tanssii, etsii ja kerjää. Kun sen korvaa, nenää tai selkää painaa, hauva osaa nousta takajaloilleen ja painautua maahan. Interaktiivinen Lucy-koira painaa alle kilon ja on noin 30 cm korkea. Suloinen hauva on väriltään ruskea ja sillä on hellyyttävät, suuret luppakorvat, joissa on koristeina vaaleanpunaiset rusetit. Lucyssa on pieniä osia, jotka voivat aiheuttavat tukehtumisvaaran, joten se ei sovellu alle 3-vuotiaille. Lucy toimii AA-paristoille, joiden asentamisen tulee aikuisen suorittaa. Muistathan poistaa kaikki lapsille vaaralliset pakkausmateriaalit ennen kuin annat lelun lapselle.


 • Verkkokauppa: Lelufantti lelukauppa
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun