Lelut & lelukaupat netissä
Clementoni Mio The Robot interaktiivinen robotti
Clementoni

Clementoni Mio The Robot interaktiivinen robotti

31,90€
Clementoni Mio The Robot voitti vuoden 2017 lelu -palkinnon Suomen Leluyhdistyksen kilpailussa. Mio The Robotin voit koota alusta loppuun ihan itse! Voit myös muokata ja kustomoida robottia, vaikka pakkauksessa mukana tulevan ohjekirjan avulla, jossa on paljon hyödyllisiä ohjeita muun muassa robotin elektroniikasta. Ohjeet auttavat sinua eteenpäin urallasi robotin rakentajana! Virtapiirien.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  31,90€
from €31.9 to €31.9 1
31.9 Lelufantti lelukauppa hinta tuotteelle

Clementoni Mio The Robot voitti vuoden 2017 lelu -palkinnon Suomen Leluyhdistyksen kilpailussa. Mio The Robotin voit koota alusta loppuun ihan itse! Voit myös muokata ja kustomoida robottia, vaikka pakkauksessa mukana tulevan ohjekirjan avulla, jossa on paljon hyödyllisiä ohjeita muun muassa robotin elektroniikasta. Ohjeet auttavat sinua eteenpäin urallasi robotin rakentajana! Virtapiirien ja metalliosien rakentelu ja etsiminen ovat hauskaa puuhaa, jonka parissa vierähtää helposti tuntikausia!

Clementoni sopii hienosti ensimmäiseksi robotiksi

Clementoni Mio The Robot on superhauska robotti ja samalla voit oppia upeita taitoja! Tuote on helppo koota, joten ikärajan puitteissa voit ottaa täyden vastuun tärkeästä tehtävästä. Kokoamisessa kestää noin puolisen tuntia, jonka jälkeen robotti voi suorittaa useita tärkeitä tehtäviä, kuten matemaattisia tehtäviä tai piirustusta robotin avulla. Voit myös lähettää robotin viemään viestejä tai pikkuesineitä puolestasi, tai pistää sen noukkimaan tavaroita lattialla. Ehkä se voi jopa auttaa sinua siivoamaan huoneesi, johon magneettinen robokäsivarsi on aivan omiaan. Voit vain lähettää robotin ohjelmoimallesi reitille tai tehtävälle ja seurata, miten se onnistuu puolestasi! Clementoni Mio robotti on hauskaa seuraa kaikkiin haastaviin tehtäviin, joita voit vain robotillesi ohjelmoida! Hanki Mio the Robot jo tänään. Mitä hauskaa puuhaa voit jo tänään keksiä?

Aivan ikioman robotin rakentaminen on nyt helppoa ja todella hauskaa. Pakkaus sisältää osat robottiin sekä monipuolisen ohjekirjan, joka auttaa sinua matkallasi todelliseksi robottiasiantuntijaksi. Ohjekirjasta löydät helppotajuiset ja helposti noudatettavissa olevat ohjeet, joiden mukaan voit koota robottisi ja myös lisäksi ohjelmoida sen tämän jälkeen suorittamaan mitä mielikuvitusellisimpia tehtäviä. Lisäksi opit tärkeitä tietoja ja taitoja, joista voi myöhemmin olla paljon hyötyä! Robotti on erittäin hyvä löytämään myös erilaisia metalleja ympäristöstään, kiitos huikean robottisen magneettikäden, jolla se voi myös nostaa esineitä ja kuljettaa niitä ohjelmoimallasi reitillä. Hanki Clementoni Mio The Robot interaktiivinen robotti jo tänään. Se sopii mainiosti lahjaksi, johon lapset ihastuvat ikihyviksi!

Clementoni interaktiivinen robotti on opettavainen ja hauska!

Clementoni Mio The Robot interaktiivisen robotin avulla opit robotiikan kiehtovasta maailmasta kaiken, minkä aloittelevan robotiikan asiantuntijan tuleekin tietää! Mio robotti on luovaa ajattelua stimuloiva, mutta samalla viihdyttävä, opettavainen lelu, jossa opit kaikkea kivaa robotiikasta ja ohjelmoinnista melkein vahingossa. Se on helppo kustomoida sellaiseksi, kuin sen seuraava tehtävä siltä edellyttää ja voit myös vaihtaa sen ulkonäköä mielesi mukaan, sillä pakkauksen mukana tulee paljon vaihdettavia osia. Robotti suorittaa useita tehtäviä ohjelmointisi mukaisesti ja viihdyt sen parissa varmasti pitkään. Voit esimerkiksi lähettää robotin suorittamaan labyrinttia tai kilpailla kavereittesi kanssa haastavimmasta reitistä, jonka onnistutte robotille luomaan. Kuvitettu ohjekirja ohjaa ja opastaa sinua, mitä ikinä keksitkin!

Pakkauksen mitat ovat: korkeus, 31.1 cm; leveys, 45.1 cm; syvyys: 7.0 cm ja paino: 1.09 kg. Se sisältää virtapiirin, 2 elektronista moottoria, patterilippaan, kaksi lediä, robotin pään ja vartalon, visiirin, kaulan, käsivarret, tarttumakädet, metallinpaljastinkäsivarren, pidikkeen, kaksi pyörää, kaksi kuminauhaa, magneetin, maaliviivan, telan ja kuvitetun ohjekirjan. Opit helposti kokoamaan oman robottisi!

Clementoni Mio The Robot tekniset tiedot

 • 4 AAA patteria tarvitaan
 • Ikäsuositus 8 ja ylöspäin. Ei sovellu alle 3-vuotiaille.

 • Verkkokauppa: Lelufantti lelukauppa
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun