Lelut & lelukaupat netissä
Lego Classic 9005732 koottava rannekello figuuurilla
Lego

Lego Classic 9005732 koottava rannekello figuuurilla

31,00€
(0)
Lego-rannekello on hauska tapa opetella kellon aikoja, sillä kellon ranneke on muokattavissa ja leikeissä seuraa pitää ympäristöön saumattomasti sulautuva liittolainen! Jokaiselle pienelle Lego-fanille sopiva kello Sulaudu ympäristöön minivärisen kellon rannekkeen avulla. Voit vaihtaa kellon rannekkeen osia mielesi mukaisesti, joten vaihtoehtoja.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  31,00€
from €31 to €31 1
31 Eurotoys hinta tuotteelle

Lego-rannekello on hauska tapa opetella kellon aikoja, sillä kellon ranneke on muokattavissa ja leikeissä seuraa pitää ympäristöön saumattomasti sulautuva liittolainen!

Jokaiselle pienelle Lego-fanille sopiva kello

Sulaudu ympäristöön minivärisen kellon rannekkeen avulla. Voit vaihtaa kellon rannekkeen osia mielesi mukaisesti, joten vaihtoehtoja on lukemattomia. Ninjaminifiguuri varmistaa, että selustasi on aina turvattu! Kello on valmistettu kestävästä polykarbonaatista ja kellon lasi iskuja kestävästä akryylistä. Kello on vedenkestävä 50 metriin saakka. Pakkaus sisältää patterin ja lisäosia rannekkeeseen, joten jännittävissä tehtävissä menetetyt resurssit on korvattavissa nopeasti, ja uusi seikkailu voi taas alkaa! Osia pakkauksessa on kaikkiaan 35, joten ranneke on säädettävissä jokaiseen ranteeseen sopivaksi. Tuote sopii kuusivuotiaille tai sitä vanhemmille. Lähde mukaan seikkailuun Kain kanssa ja voita taistelu ilkeitä piraatteja vastaan!

Lego kellosta riittää viihdettä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita pitkäksi aikaa. Vaihdettavilla osilla jokainen aloitteleva kellon omistaja voi varmistaa sulautuvansa saumattomasti ympäristöön ja välttää näin vihollisten katseen hiipiessään suorittamaan huippusalaisia tehtäviä. Tämän kellon kanssa luvassa on hauskoja hetkiä ja sankarillisia tekoja! Kello ranteeseen ja pysyt ajan tasalla tehtävässäsi!


 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun