Lego Star Wars 9001192 Darth Vader koottava rannekello figuurilla
Lego

Lego Star Wars 9001192 Darth Vader koottava rannekello figuurilla

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Matkaaminen avaruuden halki vaatii tarkkuutta. Seikkailussa auttaa oikeanlainen kello, joka pitää nuoren sith-kokelaan aikataulussaan. Upea punamusta väritys, kellontarkka koneisto ja kestävät materiaalit auttavat nousemaan avaruuden valtiaaksi!

Huippulaatua nuorille sankareille

Galaktisen imperiumin hallinta vaatii paitsi päättäväisyyttä ja rohkeutta, myös oikeat välineet. Rakenna huimaan seikkailuun sopiva kello itse punaisista, mustista ja harmaista paloista juuri oikean kokoiseksi. Rannekkeen pituutta voi säätää tarpeen mukaan kestävästä polykarbonaatista valmistetuilla jatkopaloilla. Kellon koneisto on japanilaista huippulaatua, joten se pitää kellon tarkasti oikeassa ajassa. Naarmuja kestävä mineraalilasi pysyy ehjänä rajummassakin menossa. Koska seikkailuissa voi joutua monenlaisiin tilanteisiin yllättävissäkin olosuhteissa, on kello 50 m vesitiivis, eli se kestää roiskeita. Pakkaus sisältää aidon Darth Vaderia kuvaavan LEGO-minifiguurin, jonka voi ottaa mukaan seikkailuihin tai asettaa valvomaan galaksia hyllyyn. Darth Vaderilla on luonnollisesti valomiekka kädessään, jonka avulla taistelu vihollisia vastaan sujuu leikiten.

Vauhdikkaiden avaruusseikkailijoiden mukana kulkeva rannekello on koristettu Star Wars -teeman mukaisesti Darth Vaderin kuvalla ja rannekkeeseen kiinnitetyllä hahmolla. Rannekkeen voi koota mieleisekseen, sillä palojen järjestystä voi vaihtaa. Selkeä numerointi auttaa pysymään aikataulussa seikkailujen huumassakin. Mukava ja kestävä kello sopii mainiosti monen ikäisille, mutta sen käyttäjien suositellaan olevan vähintään 6-vuotiaita. Pakkaus sisältää pieniä osia. Kelloon sopiva paristo kuuluu pakettiin.

4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun