Lelut & lelukaupat netissä
Sylvanian Families Seaside Huvivene
Sylvanian Families

Sylvanian Families Seaside Huvivene

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(1)
 

Sylvanian Families Seaside -huvivene pitää sisällään itse veneen, sen tarvikkeita sekä yhden hahmon. Muut Sylvanianin perheen hahmot ovat ostettavissa erikseen. Vietä siis hauska päivä huviveneellä Sylvanianin perheen kanssa!

Sylvanianin perhe lähtee veneilemään

Lähde sinäkin nauttimaan kauniista päivästä yhdessä Sylvanianin perheen hauskojen hahmojen kanssa. Setin kauniin sininen laiva toimii samalla myös kuin kelluvana talona, jota perheenjäsenet yhdessä sinun avustuksellasi voivat sisustaa mieleisekseen. Huviveneestä löytyy totta kai myös uima-allas aurinkoisia päiviä varten. Vesiliukumäki taas pitää perheen pienemmät kiireisinä. Setti sisältää paljon muutakin. Siitä löytyy nimittäin erilaisia tarvikkeita, joilla laivasta voi tehdä kodin. Pienet paistinpannut, lasit ja ruokailuvälineet kuuluvat tietenkin keittiöön. Sängyt ja yöpöydät menevät makuuhuoneeseen. Sängyt ovat varsin monikäyttöisiä, sillä ne muuttuvat kuin itsestään myös suihkunurkkaukseksi. Aurinkotuolit taas voi suoraan kantaa laivan kannelle, jossa pienet sylvanialaiset voivat asettua niihin ottamaan aurinkoa ja nauttimaan kauan kaivatusta vapaa-ajasta. Älä myöskään unohda soutuvenettä, jolla voi lähteä hauskoille retkille.

Retkelle olisi todella tylsää mennä, mikäli ei olisi mitään määränpäätä. Sen vuoksi Sylvanian Families Seaside -huviveneen mukana tulee myös ikioma pieni saari. Sylvanialaiset voivat lähteä sinne viettämään päivää. Pakettiin kuuluu Reea Suklaapupu. Sylvanianin perheen muut perheenjäsenet saa ostettua erikseen. Huviveneelle voi myös tilata lisää huonekaluja tai vaikka vaatteita. Muista myös varata uimapuvut kaikille, sillä veneretkellä ei voi välttyä uimasta. Tämän setin mukana sinäkin pääset nauttimaan hauskoista seikkailusta niin merellä kuin salaisella saarellakin. Ota siis ruorista kiinni ja anna veneen lipua kohti avarampia vesiä. Tämän setin parissa lapsi kuin lapsi rentoutuu takuulla.

Sylvanian Familiesin huvivene vie seikkailuun

  • Suositeltava ikä: 4+
  • Monipuolinen setti, johon ei tarvita paristoja
3.0 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun