Lelut & lelukaupat netissä
Rubens Cutie - Emelie, Rubens Barn
Rubens Barn

Rubens Cutie - Emelie, Rubens Barn

Rubens Cutie - Charlie, Rubens Barn Rubens Cutie - Jennifer, Rubens Barn Rubens Cutie Hanna, Rubens Barn Rubens Cutie - Emelie, Rubens Barn Rubens Cutie - Karin, Rubens Barn Rubens Cutie - Adam, Rubens Barn
35,00€
13% alennusta 40,00€
(0)
Emelie on ihanan pehmeä, Molla-Maijaa muistuttava vauvanukke, jonka vaaleanpunainen mekko ja kultaiset enkelikiharat lumoavat kaikki. Halikaveriksi kainaloon sopiva Emelie on osa Rubens Barnin iki-ihanaa pehmonukkejen sarjaa. Halittava pieni nukke Nuken ei todellakaan tarvitse olla kova, tiedämme me kaikki, jotka olemme joskus rutistelleet omaa Molla-Maijaa tai jonkun sukulaisen ompelemaa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  35,00€
  40,00€
 • Toimitus
  2-6 päivää
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
  36,20€
 • Toimitus
  2-3 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  42,50€
from €35 to €42.5 3
35 Eurotoys hinta tuotteelle
36.2 Adlibris hinta tuotteelle
42.5 Coolshop lelut hinta tuotteelle
Rubens Cutie - Emelie, Rubens Barn hinnan kehitys

Emelie on ihanan pehmeä, Molla-Maijaa muistuttava vauvanukke, jonka vaaleanpunainen mekko ja kultaiset enkelikiharat lumoavat kaikki. Halikaveriksi kainaloon sopiva Emelie on osa Rubens Barnin iki-ihanaa pehmonukkejen sarjaa.

Halittava pieni nukke

Nuken ei todellakaan tarvitse olla kova, tiedämme me kaikki, jotka olemme joskus rutistelleet omaa Molla-Maijaa tai jonkun sukulaisen ompelemaa rakasta räsynukkea. Ruotsalainen Rubens Barn on valmistanut kankaisia nukkeja lähes 20 vuoden ajan ja ihastuttanut lapsia maasta toiseen. Emeliellä on hurmaavat vaaleat kiharat, suuret siniset silmät, ihastuttavan pyöreät posket ja suloinen nöpönenä. Hänet on puettu valkoisiin alushousuihin ja vaaleanpunaiseen valkopilkulliseen mekkoon, jossa on leveä helma, puhvihihat ja vyötäröllä sievä valkoinen rusetti. Emeliellä on myös kaksi vaaleaa lettinauhaa solmittuna hiuksiinsa. Emelie kertoo pitävänsä sekä tyttöjen ja poikien seurasta ja sopivansa kaikenikäisille lapsille. Haluatko lapsellesi turvallisen nuken, joka on pehmeä ja sopii vaikka unikaveriksi kotiin ja yökylään. Emelie-nukke tarjoaa mahdollisuuksia huolenpidon opetteluun ja turvaa lapsellesi.

Emelie on 32 senttimetriä korkea ja painaa vain 155 grammaa, koska on pinnalta fleeceä ja sisältä, eli täytteiltään, laadukasta polyesterikuitua. Kaikkien Rubens Barn -nukkejen, myös Emelien, vaatteet voi riisua ja vaihtaa vaikka toisiin. Valmistaja myy nimittäin nukeilleen myös erilaisia vaihtovaatteita. Itse nukke kestää tarvittaessa 30 asteen pesun, mutta sen päällä olevat vaatteet tulee pestä käsin. Jos siis nukke tarvitsee pesukoneessa käynnin, muista laittaa se sinne nakupellenä! Emelien suunnittelussa on huomioitu ehdoton turvallisuus ja sopivuus pienten lasten leluna. Siksi siinä ei ole käytetty esimerkiksi nappeja, jotka saattaisivat irrota. Emelie on kaikenikäisten nukke.

Rubens Barn Emelie: tuotetiedot

 • Pituus: 32 cm
 • Paino 155 g
 • Nuken vaatteiden pesu: käsinpesu
 • Nuken pesu: 30 asteen pesuohjelmassa, kevyellä linkouksella.

 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun