Lelut & lelukaupat netissä
Nerf, Nstrike, Elite Firestrike
Nerf

Nerf, Nstrike, Elite Firestrike

16,95€
(2)
Nstrike Elite Firestrike on mahtava uutuus Nerfilta. Tämän leikkipyssyn kanssa voi voittaa taistelun myös pimeässä sen punaisen tähystyssäteen ansiosta. Pistoolissa on kaksi eri liipaisinta ja se kantaa mukanaan kolmea Elite Darts -ammusta. Nopea käsiase, jolla tähtäät myös pimeässä Tämä hyvännäköinen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-3 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  16,95€
 • Toimitus
  2-6 päivää
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
  19,00€
 • Toimitus
  2-6 päivää
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
  28,50€
from €16.95 to €28.5 3
16.95 Coolshop lelut hinta tuotteelle
19 Adlibris hinta tuotteelle
28.5 Adlibris hinta tuotteelle
Nerf, Nstrike, Elite Firestrike hinnan kehitys

Nstrike Elite Firestrike on mahtava uutuus Nerfilta. Tämän leikkipyssyn kanssa voi voittaa taistelun myös pimeässä sen punaisen tähystyssäteen ansiosta. Pistoolissa on kaksi eri liipaisinta ja se kantaa mukanaan kolmea Elite Darts -ammusta.

Nopea käsiase, jolla tähtäät myös pimeässä

Tämä hyvännäköinen leluase on taattua laatua Nerfilta. Pistoolin avulla voi helposti tähdätä maalitauluun myös illan hämärtyessä. Siinä on kaksi eri liipaisinta. Ylemmällä liipaisimella voi ampua pehmeitä nuolia ja alemmalla aktivoida sen punaisen tähystyssäteen. Tähystyssäteen avulla voi helposti tähdätä illan hämärtyessä jopa 4,5 metrin päähän. Tämän pistoolin avulla voi helposti olla taistelun voittaja, vaikka pimeässä! Pistoolin mukana tulee kolme pehmeää Elite Darts -ammusta. Ammukset on valmistettu pehmeästä vaahtomuovista ja niitä voi ampua jopa 27 metrin päähän. Kirkkaan värin ansiosta ammukset on helppo löytää maastosta. Pistooli ampuu aina yhden nuolen kerrallaan, ja aseen lataaminen onnistuu helposti ja nopeasti myös pienemmiltä käyttäjiltä. Valonsäteen alla on tilaa kahdelle nuolelle, joten vara-ammukset kulkevat helposti mukana.

Nstrike Elite Firestriken avulla lapset viihtyvät ulkoleikkien parissa pitkään ja heidän mielikuvituksensa pääsee valloilleen. Myös vanhemmat leikkijät voivat innostua, sillä tämän upean pistoolin avulla pyssyleikit nousevat aivan uudelle tasolle. Pyssy on suunniteltu niin, että se sopii hyvin myös pieniin käsiin. Kaikkein pienimmille leikkijöille se ei kuitenkaan sovi, sillä lelun ikäsuositus on kahdeksan vuotta. Vaikka pistoolin ammukset on valmistettu pehmeästä vaahtomuovista, ei niitä saa turvallisuussyistä ampua kasvoja kohti. Käyttöturvallisuuden maksimoimiseksi suositellaan aina suojalasien käyttöä. Pistoolin ammukset toimivat jousiviritteisesti, mutta sen punainen valotähtäin vaatii toimiakseen kaksi kappaletta AAA-paristoja. Paristot eivät sisälly pakkaukseen.

Pistoolin ammukset kulkevat helposti mukana

 • Pakkaus sisältää kolme Elite Darts -ammusta.
 • Valotähtäin vaatii toimiakseen kaksi AAA-paristoa (eivät sisälly pakkaukseen).

 • Verkkokauppa: Coolshop lelut
 • Toimitusaika: 2-3 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, MyPack
4.0 2 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun