Lelut & lelukaupat netissä
Ryhmä Hau Air Patroler, Paw Patrol
Paw Patrol

Ryhmä Hau Air Patroler, Paw Patrol

47,20€
(0)
Ryhmä Hau rientää apuun! Riku ja pennut seikkailevat nyt myös ilmatilassa. Air Patroller ilma-aluksella leikit siirtyvät täysin uuteen ulottuvuuteen! Vain taivas on rajana, tai ehkei enää sekään. Air Patroller, ilmojen teille! Ryhmä Haulla on käytössään, jos jonkinmoista kulkuneuvoa, kun he rientävät pelastamaan.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-6 päivää
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
  47,20€
 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  80,00€
from €47.2 to €80 2
47.2 Adlibris hinta tuotteelle
80 Eurotoys hinta tuotteelle
Ryhmä Hau Air Patroler, Paw Patrol hinnan kehitys

Ryhmä Hau rientää apuun! Riku ja pennut seikkailevat nyt myös ilmatilassa. Air Patroller ilma-aluksella leikit siirtyvät täysin uuteen ulottuvuuteen! Vain taivas on rajana, tai ehkei enää sekään.

Air Patroller, ilmojen teille!

Ryhmä Haulla on käytössään, jos jonkinmoista kulkuneuvoa, kun he rientävät pelastamaan Jännälahden asukkaita. Nyt ilmapelastustoimet eivät enää ole vain Kajan vastuulla, sillä Air Patroller ilma-aluksella Riku, Vainu, Samppa, Toma, Rekku ja Rollekin pääsevät osallistumaan ilmatilassa tapahtuviin pelastustoimiin. Lisäksi ilma-aluksella pääsee tietenkin lentämään paikkoihin, joihin ei maassa tai vedessä kulkevilla ajoneuvoilla pääse. Pennut ovatkin jo opetelleet lentämisen saloja ja jokaisella on jo lentopelastustaidot sekä välineet. Air Patroller aluksen mukana tulee Robo-koira, joka ohjaa Ryhmä Haun isoimpia kulkuneuvoja, kuten Hau-vaunua ja ilma-alusta. Aluksessa on valo- ja äänitoimintoja, joten aikuisen kannattaa olla laittamassa paristot paikoilleen. Air Patrollerin saa muunnettua helikopteriksi tai lentokoneeksi propelleja kääntämällä.

Ryhmä Hau Air Patroler Lennä pelastustoimiin uudella Paw Patrol Ilmapartioaluksella! Nyt apu tulee lentäen kahdella ainutlaatuisella tavalla. Pyörivillä propelleilla ´Air Partoler´ muuttuu helposti helikopterista lentokoneeksi! Aluksessa on hauskoja ääni- ja valotoimintoja. Fiksun kahvan avulla leikkiminen on helppoa. Auta mukana tulevaa robottikoiraa pelastamaan päivä.

Air Patrollerin aukeavaan ohjaamoon mahtuu kaksi hahmoa ja aukeavaan takaosaan neljä hahmoa, joten useampi pentu pääsee lentopelastustehtäviin samanaikaisesti. Ilma-alus sopii helikopteri-tilassaan laskeutumaan Paw Patrollerin, eli Hau-vaunun, laskeutumisalustalle. Näin saadaan tarvittaessa suurempikin pelastuskalusto mahtumaan kätevästi leikkeihin mukaan. Tämän lentohärvelin kanssa tuskin tulee tylsää hetkeä! Air Patroller ilma-alus sisältää pieniä osia, joten se sopii yli 3-vuotiaille lapsille.


 • Verkkokauppa: Adlibris
 • Toimitusaika: 2-6 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun