Lelut & lelukaupat netissä
Oravaperhe Saksanpähkinä, Sylvanian Families 4172
Sylvanian Families

Oravaperhe Saksanpähkinä, Sylvanian Families 4172

25,95€
Sylvanian Families -oravaperheellä on aidon näköiset, tuuheat pörröhännät! Perhe on sukunimeltään Saksanpähkinä ja sen neljä jäsentä myydään yhdessä uniikein, vaihdettavin asuin. Saksanpähkinät ovat Sylvania-kylän asukkaita. Oravien uljas suku Perheen isä, Cedric Saksanpähkinä, on.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-3 päivää
  0 €
  Ilmainen toimitus aina
  25,95€
 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  27,00€
from €25.95 to €27 2
25.95 Coolshop lelut hinta tuotteelle
27 Eurotoys hinta tuotteelle

Sylvanian Families -oravaperheellä on aidon näköiset, tuuheat pörröhännät! Perhe on sukunimeltään Saksanpähkinä ja sen neljä jäsentä myydään yhdessä uniikein, vaihdettavin asuin. Saksanpähkinät ovat Sylvania-kylän asukkaita.

Oravien uljas suku

Perheen isä, Cedric Saksanpähkinä, on puuseppä. Hän nikkaroi puusta kaikenlaisia huonekaluja ja muita tavaroita, joita hän myy omassa puodissaan. Cedric ideoi myös mielellään erilaisia muiden kyläläisten arkea helpottavia kojeita, joita rakennetaan tietenkin puusta. Hänen puotiinsa päätyvät myyntin ne tuotteet, jotka oikeasti toimivat. Cedric on pukeutunut ruskeisiin ruutuhousuihin, valkoiseen paitaan ja keltaiseen liiviin. Oravaperheen äiti on nimeltään Yardley. Hänen sydämellinen naurunsa kaikuu usein halki Sylvanian kylän, kun hän kestitsee lukuisia ystäviään. Yardley on äärimmäisen ylpeä ruskeasta pörröhännästään, jonka hän harjaa keskittyneesti aina ennen nukkumaanmenoa. Äitioravan päällä on vaaleankeltainen mekko, jossa on röyhelöinen kaulus ja pieniä kukkakuvioita. Lisäksi hänen asuunsa kuuluu pieni essu. Tuttuun Sylvanian Families -tapaan Saksanpähkinöiden perheen lapset ovat puettu vanhempiensa tavoin.

Perheen poika, Ralph Saksanpähkinä, sonnustautuu keltaisiin hihattomiin haalareihin, joissa on pirteä oranssi tasku. Kaulassa hänellä on ruutuhuivi. Ralph rakastaa kiipeillä puissa ja hän väittää valloittaneensa Sylvanian jokaisen puun. Perheen pienin, pikkusisko Saffron, uhkuu maanläheistä ystävällisyyttä hihattomassa täyspitkässä mekossa. Hänen mekossaan on valkoisia ja keltaisia raitoja. Valkoisissa raidoissa on hauskasti keltaisten tulppaanien kuvia, joista puolet osoittavat ylös ja puolet alas. Saffronin suurin intohimokin on kuulemma keltainen väri kaikissa olomuodoissaan. Hänen huoneensa on keltainen, samoin kaikki hänen elunsa, kirjansa ja vaatteensa. Sen sijaan sitruunoista Saffron ei pidä, ne maistuvat hänestä liian kitkeriltä.

Oravaperhe Saksanpähkinä: tuotetiedot

 • 4 oravafiguuria: isä, äiti ja lapset
 • Valmistettu muovista ja päällystetty tekoturkiksella
 • Figuurien vaatteet voi riisua

 • Verkkokauppa: Coolshop lelut
 • Toimitusaika: 2-3 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Ilmainen toimitus aina
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, MyPack
Siirry alkuun