Lelut & lelukaupat netissä
Sylvanian Families 5059 Karhuperhe
Sylvanian Families

Sylvanian Families 5059 Karhuperhe

28,00€
15% alennusta 33,00€
Sylvanian kylän iki-ihana karhujen perhe on valmis uusiin seikkailuihin. Perheen isällä, äidillä, tyttärellä ja pojalla on jokaisella liikuteltavat raajat ja kullakin oma mielipuuhansa, johon hän keskittyy. Sylvanian iloiset karhut Sylvanian lämpimän vähäeleisten eläinperheiden jäsenillä on jokaisella oma tarinansa ja.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  28,00€
from €28 to €28 1
28 Eurotoys hinta tuotteelle

Sylvanian kylän iki-ihana karhujen perhe on valmis uusiin seikkailuihin. Perheen isällä, äidillä, tyttärellä ja pojalla on jokaisella liikuteltavat raajat ja kullakin oma mielipuuhansa, johon hän keskittyy.

Sylvanian iloiset karhut

Sylvanian lämpimän vähäeleisten eläinperheiden jäsenillä on jokaisella oma tarinansa ja näin on myös Karhuperheessä. Perheen isä, nimeltään Patrick, on peräti Sylvanian kylän pormestari! Hän rakastaa metsien ympäröimää kyläänsä meren rannalla ja on aina valmis auttelemaan yhteisönsä asukkaita. Häntä piristää vaimonsa, karhuäiti Margaretin, lämmin hymy. Margaret on sekä huumorintajuinen että hyvin diplomaattinen ja kohtelias rouvakarhu. Opettaessaan lapsilleen Piersille ja Andromedalle hyviä tapoja vetoaa Margaret aina heidän kykyynsä huvittua ja näin lapset oppivat kuin varkain! Perheen poika Piers on todellinen herkkusuu. Hän arvostaa hyvää ruokaa yli kaiken ja kulkeekin joka paikkaan puoliksi syöty keksi kädessään. Pikkusisko Andromeda pitää myös karkeista, mutta lisäksi hän on rauhaa rakastava karhunpentu. Andromeda ratkoo mielellään ystäväpiirinsä erimielisyyksiä.

Kaikki perhesetin karhut ovat myös puettu omiin asuihinsa, jotka saa tarvittaessa myös riisuttua nukkejen yltä. Isä Patrickilla on mustat housut henkseleillä ja punaruudullinen, lyhythihainen kauluspaita. Kaulassa hänellä on vielä punainen rusetti. Äiti Margaret on puettu lyhythihaiseen kukkamekkoon, jossa on keltainen kaulus. Hänellä on yllään myös valkoinen essu. Perheen poika Piers kulkee henkselihaalareissa, joissa on vaalea ruutukuviointi oranssilla pohjalla. Perheen nuorimman jäsenen, Andromedan, kukkamekko on hihaton ja siinä on pienempiä kukkia kuin hänen äitinsä mekossa. Perheen eri jäsenet ovat siis helppo erottaa toisistaan. Karhufiguurit ovat valmistettu kestävästä muovista ja päällystetty lyhytkarvaisella, helposti pyyhittävällä tekoturkiksella.

Sylvanian karhuperheen ominaisuudet

 • Neljä karhufiguuria: äiti, isä, tytär ja poika.
 • Kaikilla perheenjäsenillä on oma luonteensa ja taustatarinansa.
 • Hahmojen puuvillaiset asut ovat riisuttavia.

 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
Siirry alkuun