BRIO Builder rakennussetti (brio 34587)

BRIO Builder rakennussetti (brio 34587)

Halvin hinta
30,80€
00.0
(0)
BRIO-tuotemerkin Builder-rakennussetillä voit olla aivan kuin oikea rakennusmies ja harjoitella rakennustaitojasi. Builder-rakennussetti sisältää jopa 135 erilaista osaa, joilla voit toteuttaa unelmiesi rakennusprojektit. Vain mielikuvitus on rajana! BRIOn Builder-rakennussetti 3-7 vuotiaille Kukapa ei haluaisi osata rakentaa ja leikkiä aivan oikeaa rakentamista? BRIOn.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  2-6 päivää
  Toimituskulut
  1,5 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 9,90 € tilauksissa
  30,80€
 • Toimitusaika
  2-7 päivää
  Toimituskulut
  3,95 - 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 99 € tilauksissa
  42,40€
  52,90€
 • Toimitusaika
  2-5 päivää
  Toimituskulut
  5,2 - 19 €
  Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin
  48,90€
 • Toimitusaika
  1-2 päivää
  Toimituskulut
  4,9 €
  Aina ilmainen toimitus
  59,90€
from €30.8 to €59.9
BRIO Builder rakennussetti (brio 34587) hinnan kehitys

BRIO-tuotemerkin Builder-rakennussetillä voit olla aivan kuin oikea rakennusmies ja harjoitella rakennustaitojasi. Builder-rakennussetti sisältää jopa 135 erilaista osaa, joilla voit toteuttaa unelmiesi rakennusprojektit. Vain mielikuvitus on rajana!

BRIOn Builder-rakennussetti 3-7 vuotiaille

Kukapa ei haluaisi osata rakentaa ja leikkiä aivan oikeaa rakentamista? BRIOn Builder-rakennussetti (34587) sisältää pienille rakennusmiehille välttämättömiä osia, kuten sahan, ruuvimeisselin, pihdit sekä ruuveja, joilla rakennusleikit pääsevät vauhtiin. Tämän rakennussetin avulla lapsesi pääsee oikeasti harjoittelemaan rakennustaitojaan. BRIO tunnetaan laadukkaista ja hyvin suunitelluista leluista, joista pitävät niin aikuiset kuin lapsetkin. Rakennussetit kestävät hyvin lasten leikkejä, pysyvät pitkään mielenkiintoisina ja luovat lapselle hyviä muistoja hänen leikkiessä. Tämä Builder-rakennussetti myydään hauskassa pahvisalkussa, jossa voi sekä kuljettaa että säilyttää rakennussettiä. BRIO-tuotemerkin Builder-rakennussetti on valmistettu värillisestä muovista ja siinä on tämän lisäksi myös puisia osia. Kyseessä oleva Builder-rakennussetti on tarkoitettu leluksi vain yli 3 -vuotiaille lapsille.

Tällä BRIO-tuotemerkin Builder-rakennussetillä olet hetkessä työmaalla. Näillä värikkäillä osilla rakennat mitä mielikuvituksellisimpia rakennelmia joko yksin tai ystäviesi kanssa. Ohjeita ei tarvitse noudattaa tämän Builder-rakennussetin avulla rakentaessa - tässä pelissä ei ole sääntöjä! BRIO-tuotemerkin lelut tunnetaan erityisesti siitä, että ne ovat hyvin opettavaisia ja kestävät hyvin aikaa. Lapsen leikkiessä BRIOn Builder-rakennussetillä hän pääsee kokeilemaan rakennustaitojaan. Tätä Builder-rakennussettiä on myös helppo kantaa mukana.


 • Tuotemerkki: Brio
 • Verkkokauppa: Adlibris
 • Toimitusaika: 2-6 päivää
 • Toimituskulut: 1,5 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 9,90 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti

Samankaltaisia tuotteita

Muita tuotteita Brio Builder rakennussarjat -kategoriasta

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun