Lelut & lelukaupat netissä
BRIO Builder rakennussetti (brio 34587)
Brio

BRIO Builder rakennussetti (brio 34587)

35,90€
(0)
> Katso joulun toimitusajat eri kaupoissa
BRIO-tuotemerkin Builder-rakennussetillä voit olla aivan kuin oikea rakennusmies ja harjoitella rakennustaitojasi. Builder-rakennussetti sisältää jopa 135 erilaista osaa, joilla voit toteuttaa unelmiesi rakennusprojektit. Vain mielikuvitus on rajana! BRIOn Builder-rakennussetti 3-7 vuotiaille Kukapa ei haluaisi osata rakentaa ja leikkiä aivan oikeaa rakentamista? BRIOn.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-6 päivää
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
  35,90€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  42,90€
 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  Jouluksi tilattava viimeistään 16.12.
  44,00€
  54,00€
 • Toimitus
  3-7 päivää
  5,2 - 9,8 €
  Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin
  Jouluksi tilattava viimeistään 20.12. klo 14
  49,90€
from €35.9 to €49.9 4
BRIO Builder rakennussetti (brio 34587) hinnan kehitys

BRIO-tuotemerkin Builder-rakennussetillä voit olla aivan kuin oikea rakennusmies ja harjoitella rakennustaitojasi. Builder-rakennussetti sisältää jopa 135 erilaista osaa, joilla voit toteuttaa unelmiesi rakennusprojektit. Vain mielikuvitus on rajana!

BRIOn Builder-rakennussetti 3-7 vuotiaille

Kukapa ei haluaisi osata rakentaa ja leikkiä aivan oikeaa rakentamista? BRIOn Builder-rakennussetti (34587) sisältää pienille rakennusmiehille välttämättömiä osia, kuten sahan, ruuvimeisselin, pihdit sekä ruuveja, joilla rakennusleikit pääsevät vauhtiin. Tämän rakennussetin avulla lapsesi pääsee oikeasti harjoittelemaan rakennustaitojaan. BRIO tunnetaan laadukkaista ja hyvin suunitelluista leluista, joista pitävät niin aikuiset kuin lapsetkin. Rakennussetit kestävät hyvin lasten leikkejä, pysyvät pitkään mielenkiintoisina ja luovat lapselle hyviä muistoja hänen leikkiessä. Tämä Builder-rakennussetti myydään hauskassa pahvisalkussa, jossa voi sekä kuljettaa että säilyttää rakennussettiä. BRIO-tuotemerkin Builder-rakennussetti on valmistettu värillisestä muovista ja siinä on tämän lisäksi myös puisia osia. Kyseessä oleva Builder-rakennussetti on tarkoitettu leluksi vain yli 3 -vuotiaille lapsille.

Tällä BRIO-tuotemerkin Builder-rakennussetillä olet hetkessä työmaalla. Näillä värikkäillä osilla rakennat mitä mielikuvituksellisimpia rakennelmia joko yksin tai ystäviesi kanssa. Ohjeita ei tarvitse noudattaa tämän Builder-rakennussetin avulla rakentaessa - tässä pelissä ei ole sääntöjä! BRIO-tuotemerkin lelut tunnetaan erityisesti siitä, että ne ovat hyvin opettavaisia ja kestävät hyvin aikaa. Lapsen leikkiessä BRIOn Builder-rakennussetillä hän pääsee kokeilemaan rakennustaitojaan. Tätä Builder-rakennussettiä on myös helppo kantaa mukana.


 • Verkkokauppa: Adlibris
 • Toimitusaika: 2-6 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun