Lelut & lelukaupat netissä
VelociTrax Electric Orange, Nikko
Nikko

VelociTrax Electric Orange, Nikko

VelociTrax Electric Orange, Nikko Nikko VelociTrax - kauko-ohjattava, Neon Green
54,94€
Nikko - Velocitrax Kauko-ohjattavat lelut ovat mitä parhain tapa tutustua erilaisten ajoneuvojen kulkemiseen ja toimintaan. Ei ole siis mikään ihme, että kauko-ohjattavat lelut ovat olleet jo pitkään lasten suosikkilelujen joukossa. Vuoden 2017 ajoneuvoleluksi valittu Nikko VelociTrax antaa lapsille heidän toivomaansa vauhdin ja yllättävien tilanteiden.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-3 päivää
  0 €
  Ilmainen toimitus aina
  54,94€
from €54.94 to €54.94 1
54.94 Coolshop lelut hinta tuotteelle

Nikko - Velocitrax

Kauko-ohjattavat lelut ovat mitä parhain tapa tutustua erilaisten ajoneuvojen kulkemiseen ja toimintaan. Ei ole siis mikään ihme, että kauko-ohjattavat lelut ovat olleet jo pitkään lasten suosikkilelujen joukossa. Vuoden 2017 ajoneuvoleluksi valittu Nikko VelociTrax antaa lapsille heidän toivomaansa vauhdin ja yllättävien tilanteiden hurmaa. Tämä rc-lelu on varsinainen telaketjuhirmu, joka kulkee erilaisissa maastoissa.

Nikko VelociTrax on vuoden 2017 lelu

Vuoden lelu 2017 -kilpailun sarjassa vuoden ajoneuvolelu, Nikko VelociTrax voitti monet kilpailijansa. Tämä hurjaksikin kutsuttu tankkia muistuttava telaketjulla kulkeva lelu kulkee jopa 14 km/h vauhtia. Kauko-ohjattavan akku latautuu täyteen noin yhden tunnin aikana, joten pienen evästauon jälkeen voi lähteä jälleen ulos hurjastelemaan. VelociTrax kulkee helposti erilaisissa maastoissa jämäköiden telaketjujensa avulla. Erityisen kiinnostava ominaisuus tämän kauko-ohjattavan kohdalla on sen ripeä kääntyminen. Tämä rc-kulkuneuvo pystyy pyörähtämään salamannopeasti 360 asteen käännöksen ja kykenee ylittämään monenlaiset esteet täysin vaivatta. VelociTrax on muotoiltu futuristisesti, mikä miellyttää varmasti jokaisen vauhtihirmun silmää. Lähetin kykenee jopa 40 metrin kantosäteeseen, joten voit ohjata tätä mainiota kulkuneuvoa hieman kauempaakin. Tämä kauko-ohjattava käyttää uutta 2,4GHz:n taajuutta, joten sen ansiosta on mahdollista kisailla jopa kymmenen auton kanssa samanaikaisesti. Tämä lelu on suunnattu erityisesti 8-13 vuotiaille, mutta ei olisi mikään yllätys, jos iäkkäämmätkin sillä leikkisivät.

Nikko on käyttövalmiiden kauko-ohjattavien lelujen johtava valmistaja. Nikko kauko-ohjattava VelociTrax onkin Nikkon uusimmasta tuotannosta maalla kulkevien kauko-ohjattavien parhaimmistoa, sillä se kykenee moniin erilaisiin ripeisiin suunnanmuutoksiin, spinnaukseen ja kiitää nopeaa vauhtia esteistä huolimatta. Tämä on mahdollista kulkuneuvon kahden moottorin ansiosta, jotka antavat tiukempiinkin käännöksiin erityistä tarkkuutta. Ketterää etenemistä on luvassa niin soralla, maastossa kuin asvaltillakin. Tällä modernilla kauko-ohjattavalla on siis varmasti hauska ajaa, sillä voit lähettää sen liikkeelle millaisella alueella haluatkin. Rc-auton muotoilu on aerodynaaminen ja kulkuneuvo on hyvin väritykseltään hyvin tyylikäs. Värivaihtoehtoja ovatkin vihreä ja oranssi, joten voit itse valita, kumpi näyttävistä väreistä sopii omaan tarpeeseesi. Kun valitset Nikkon VelociTraxin kauko-ohjattavaksi, voit kokea vauhdikasta iloa joka päivä, missä vain haluat.

Kokemuksia Nikko Velocitrax -kauko-ohjattavasta autosta

Nikko Velocitrax saa paljon kehuja kauko-ohjattavan ostaneilta käyttäjiltään. Tuotteen ostaneista rc-autoilijoista jotkut ovat vieneet tämän kulkupelin metsään, missä se on kulkenut moitteettomasti haastavassakin maastossa. Ruohikolla meno on sulavaa ja ruoho ei tartu kiinni telaketjuihin. Puutarhan kukkaistutusten lähelläkin kulkuneuvo on kulkenut kangertelematta, tuhoamatta onneksi kauniita kukkia. Kulkupelin saa helposti hyppäämään ilmaan ja laskeutumaan maahan niin, että matka jatkuu ilman ongelmia. Lapset nauttivat tämän rc-kulkupelin ohjaamisesta, sillä se mahdollistaa niin monia kulkemisen muotoja, joita muut vastaavat tuotteet eivät tarjoa. Nikkon valmistamat kauko-ohjattavat ovat tunnetusti laadukkaita ja kestäviä, lähes joka sään tuotteita. Tämä kauko-ohjattava on varmasti ostamisen arvoinen hankinta, joko lahjaksi tai sitten omaksi iloksi.

Nikko VelociTrax on monien ostajien mielestä harvinaisen viihdyttävä kauko-ohjattava. Vuoden ajoneuvolelu -kilpailun voitto varmistaa tämän tuotteen hyvän käyttökelpoisuuden, laadukkuuden ja loistavan kokonaiskäyttöarvon. Kun mietit, millaisen lahjan haluat antaa lapsellesi, joka nauttii vauhdista ja pitää suuresti kauko-ohjattavista kulkuneuvoista tai haluat itse nauttia todella näyttävästä menosta, Nikko VelociTrax on sinulle täydellinen valinta!

 • Väri: Oranssi
 • Ikäryhmä: erityisesti 8-13 vuotiaille

 • Verkkokauppa: Coolshop lelut
 • Toimitusaika: 2-3 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Ilmainen toimitus aina
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, MyPack
Siirry alkuun