Lelut & lelukaupat netissä
FurReal Bootsie kissa (B5936), FurReal Friends
FurReal Friends

FurReal Bootsie kissa (B5936), FurReal Friends

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

FurReal Bootsie kissa (B5936)

FurReal Bootsie kissa on pehmolelu, joka näyttää oikealta kissalta ja käyttäytyy ihan kuin oikea kissa. Bootsie-kissan mukana tulee herkku. Kun tarjoat sitä kissalle koskettamalla herkulla sen suuta, saat palkaksi hauskoja ilmeitä.

Bootsie-kissalla on asennetta!

Suosittu FurReal Bootsie -kissa rakastaa sitä, kun sen pehmeää turkkia silitetään. Kissa on vuorovaikutteinen, joten voit koskettaa sitä ja se kertoo millä tuulella se on. Kissan mielialan näkee sen pään liikkeistä ja kulmakarvoista. Bootsie-kissa kyllä kertoo, miltä siitä tuntuu, onko sillä hauskaa vai onko se surullinen. Se naukuu mielellään seurustellakseen lapsen kanssa. Sitä voi rapsuttaa tai halata, se pitää kummastakin. Bootsien oma kalanmallinen herkkupala on sen suosikki. Odota vain, millaisia hauskoja ilmeitä herkku kissassa saa aikaan! Nosta se syliisi ja Bootsie kertoo, miten kivaa sillä on. Bootsie-kissa on varsin omalaatuinen persoona. Sen kanssa ei lapsen aika tule pitkäksi. Bootsie-kissa lähtee mielellään seuraksi mielikuvituksekkaille seikkailuille. Bootsien turkki on harmaa, jossa on valkoista. Kaulassaan kissalla on pinkki sydämenmuotoinen koru, josta tiedät, että se on aito FurReal-pehmo. Hauskat hetket odottavat lastasi Bootsien seurassa, sillä se on aina valmis leikkiin. Toisin kuin oikea kissa, pehmeä Bootsie sopii myös allergiakotiin.

Bootsie-kissa on osa FurReal Frieds -perhettä. Ne ovat toinen toistaan hurmaavampia interaktiivisia pörröisiä kavereita lapsellesi. Pehmolelut reagoivat kukin omalla tavallaan, kun niitä hoitaa ja niiden kanssa leikkii. Bootsie reagoi kosketukseen ja eleisiin. Sen korvat, pää, silmät ja silmäluomet liikkuvat kertoen sen mielialasta. Halaa sitä tai hiero sen vatsaa ja Bootsie ääntelee kertoen miltä siitä millloinkin tuntuu. Saat kissan suuttumaan, kun kosketat nopeasti sormella sen kieltä kaksi kertaa. Missä herkku viipyy? Bootsie-kissan kanssa lapsi voi harjoitella pehmolelukissan hoitamista silloin, kun hän ei ehkä vielä ole valmis vastaamaan oikean kissan hoidosta. Bootsie-kissa toimii alkaliparistoilla, joiden asentamisesta ja poistamisesta on vastuu vanhemmilla. Bootsie-kissa sopii yli 3-vuotiaille lapsille.

3.7 10 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun