Fisher Price Skyway autokaista 87 cm
Fisher-Price

Fisher Price Skyway autokaista 87 cm

69,94€
(0)
Fisher Price -leluyhtiö on kehittänyt mainion ja toimivan Sit n& Stand Skyway -lelun, joka on moniuloitteinen leikkisetti. Lelu on hauskannäköinen muunneltava parkkitalo, jossa lapset voivat leikkiä autoilla. Muunneltava parkkitalo autoleikkeihin Fisher Price on tunnettu ympäri maailman laadukkaista, kestävistä ja hyvin suunnitelluista leluistaan. Merkin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-3 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  69,94€
from €69.94 to €69.94 1
Fisher Price Skyway autokaista 87 cm hinnan kehitys

Fisher Price -leluyhtiö on kehittänyt mainion ja toimivan Sit n& Stand Skyway -lelun, joka on moniuloitteinen leikkisetti. Lelu on hauskannäköinen muunneltava parkkitalo, jossa lapset voivat leikkiä autoilla.

Muunneltava parkkitalo autoleikkeihin

Fisher Price on tunnettu ympäri maailman laadukkaista, kestävistä ja hyvin suunnitelluista leluistaan. Merkin lelut on suunniteltu lapsen kehitystä ajatellen, minkä vuoksi suunnittelijat tutkivat lasten kehitystä ja kasvua. Lisäksi he kuuntelevat aiheen asiantuntijoita, eli vanhempia ja käyttävät saamiaan tietoja lastentarvikkeiden ja lelujen suunnittelussa. Lyhyetkin päivittäiset leikkihetket luovat pohjaa myöhemmille lapsen kehityksen virstanpylväille ja kehittävät aisteja. Leikki näyttelee erittäin merkittävää osaa lapsen kehityksessä. Fisher Price Little People Sit n& Stand Skyway -parkkitalo on muunneltavissa tornimaisesta parkkitalosta vaakatasossa olevaan kaupunkiajorataan. Parkkitalon seurassa leikkihetket ovat vauhdikkaita ja lapselle varmasti mieluisia. Mukana leikkisetissä on kaksi Little People Wheelies -autoa. Autot on valmistettu kestävästä materiaalista, ja ne sopivat hyvin pienen leikkijän käteen. Kaikkia lapsia hauskuuttaa vauhdikas autoleikki ja autojen laskun seuraaminen.

Parkkihallin huipulta alaspäin laskee hurja autoramppi, jota pitkin autot ajavat alas asti. Siellä voi tankata auton tankkauspisteellä, jotta voi taas jatkaa hauskaa autoleikkiä. Lelusetissä on myös avattavia ja suljettavia puomeja, jolloin leikkijän auton tulee odottaa hetki vuoroaan. Mielenkiintoinen ja muunneltava parkkitalo muuntaa hetkessä muotoaan sekä istuvan että seisovan lapsen leikkeihin sopivaksi. Lelu soveltuu parhaiten yli 18-kuukauden ikäisille lapsille. Anna autojen kiitää ympäri vaakatasoon asetettua rataa tai nosta rata pystyyn, jolloin saat supernopean kilparadan. Tämä hauska lelusetti viihdyttää lasta varmasti ja tarjoaa leikki-iloa pitkään. Parkkihallin kokoomaohjeet ovat selkeät ja tornin saa todella helposti nappia painamalla toiseen muotoon, lapsetkin saavat sen tehtyä leikkiensä lomassa.

Kestävää Fisher Price -laatua

 • Hauska muunneltava parkkitalo
 • Lelu lasten autoleikkeihin

 • Tuotemerkki: Fisher-Price
 • Verkkokauppa: Coolshop lelut
 • Toimitusaika: 2-3 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, MyPack
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun