Lelut & lelukaupat netissä
Paw Patrol - Skyes Rocket Ship - Kajan rakettiauto
Paw Patrol

Paw Patrol - Skyes Rocket Ship - Kajan rakettiauto

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Paw Patrol Skye's Rocket Ship-lelusetti pitää sisällään Ryhmä Hausta tutun Kajan lentopukuun puetun figuurin ja lentävän rakettiauton. Normaalisti tämä suloinen cockapoo nähdään helikopterin ohjaimissa, mutta erityisiä leikkihetkiä varten lennetään avaruuteen niin että taivas kajahtaa!

Ryhmä Hau matkalla avaruuteen!

Hyppää Kajan kanssa rakettiauton ohjaimiin! Tämä pentu lähtee lentoon upealla, kolmipyöräisellä rakettiautolla jonka ohjaamon lasin läpi voi turvallisesti seurata avaruutta. Rakettiautossa on toimivien pyörien lisäksi kokoontaitettavat siivet, joten se toimii niin maalla kuin ilmassa. Rakettiauton edestä löytyy Ryhmä Haun tassutunnus ja sen hopeista runkoa on koristeltu Kajan lempiväreillä: vaaleanpunaisella ja violetilla. Myös Kaja itse on pukeutunut vaaleanpunaiseen kuten yleensä, mutta nyt hän on vaihtanut lentäjän lasinsa avaruuskypärään! Tämän lisäksi hänen tavallisten siivekkeidensä tilalla on nyt reppu, joka täydentää hyvin Kajan avaruuspuvun jotta hän voi myös poistua rakettiautostaan turvallisesti. Lähde tutkimaan upeaa avaruutta rakettiautolla Kajan kanssa tällä monipuolisella lelulla, joka on huikea lisäys Ryhmä Haun ajoneuvojen sarjaan. Tarvitseehan lentävä koira Kaja nyt muutakin kuin helikopterin päästäkseen oikein korkealle yläilmoihin!

Avaruuteen olisi tylsää mennä pelkästään ohjaamossa istuskellen, mutta ei hätää! Mukana tuleva varsi mahdollistaa sen, että kun Kajan naksauttaa siihen repustaan kiinni, pääsee hän kiertämään täydet 360 astetta rakettiauton ympäri! Rohkean Kajan motto kuuluu: "ilmojen teille", joten hänet on suorastaan kuin luotu lentämään avaruudessa. Mikään tehtävä ei ole liian suuri eikä yksikään pentu liian pieni kun Ryhmä Hau lentää kohti haasteita. Tämän lelun avulla sinäkin pääset mukaan osaksi Ryhmä Haun pelastuspartiota aina yhtä rohkean ja pirteän Kajan kanssa. Aseta Kaja ohjaamoon, aloita lähtölaskenta ja rullaa pitkin kiitorataa kunnes on aika käynnistää moottorit ja suunnata kohti korkeuksia!

Ryhmä Haun Kajan upea rakettiauto matkaa avaruuteen!

  • Suunnattu yli kolmevuotiaille
  • Toimii ilman paristoja
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun