Lelut & lelukaupat netissä
Wrebbit 3D Tylypahka Great Hall, 850 palaa
Wrebbit

Wrebbit 3D Tylypahka Great Hall, 850 palaa

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Wrebbit 3D Tylypahka Great Hall, 850 palaa

Tarina Harry Potterista, niin kirjojen kuin elokuvienkin muodossa, on kaiken ikäisten kestosuosikki! Jännittävä tarina vie mukanaan Tylypahkan kouluun. Harry Potter palapeli antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa aidon näköinen, kolmiulotteinen pienoismalli Tylypahkan Great Hallista eli suuresta salista!

Rakenna upea pienoismalli suuresta salista!

Kun Harry Potter, saa 11-vuotiaana tietää olevansa velho, alkaa todella tapahtua. Hän matkaa opiskelemaan velhojen ja noitien kouluun, Tylypahkaan, eikä voi uskoa tapahtunutta todeksi. Koulussa hän oppii muun muassa taikomaan sekä tutustuu muihin taikamaailman erikoisuuksiin sekä saa myös lukuisia uusia ystäviä. Harry ja hänen ystävänsä viettävät päivittäin aikaa Tylypahkan linnan lumoavassa suuressa salissa, jonka korkealle kohoava katto on lumottu muistuttamaan tähtitaivasta. Suuri sali tarjoaa oppilaille aamiaisen, lounaan ja päivällisen joka ikinen päivä ja se myös koristellaan kauniiksi juhlapyhiä varten. Nyt voit rakentaa itsellesi pienoismallin Tylypahkan vaikuttavasta suuresta salista kotonasi. Suuren salin massiivinen 3D pienoismalli on myös ehdottomasti jokaisen todellisen Harry Potter fanin toivelistalla ja se on loistava lahjaidea kaikenikäisille. Kannattaa tutustua myös muihin saman sarjan tuotteisiin, sillä niiden avulla voit rakentaa itsellesi erilaisia, kirjoista ja elokuvista sinulle jo tuttuja paikkoja!

Upean, 3D-palapelin rakentaminen yhdessä on kehittävää ja hauskaa puuhaa koko perheelle! Pienoismallin rakentaminen vaatii kärsivällisyyttä ja yhteistyötä ja kehittää näitä taitoja merkittävästi. Lopulta on palkitsevaa nähdä tämän upean Harry Potter- saduista tutun suuren salin heräävän eloon. Wrebbit tarjoaa sinulle tämän mahtavan 850 palaa sisältävän pienoismallin, jonka rakentaminen on mielenkiintoista jo itsessään. Sen lisäksi valmis teos kuitenkin näyttää aivan upealta. Kiinnitä huomiota erityisesti pieniin yksityiskohtiin, joita on todellakin mietitty erityisen huolella, mahdollisimman autenttisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Valmiin Great Hallin, eli suuren salin, mitat ovat 50 cm x 38 x 47 cm, joten lopputulos on varmasti näyttävä. Lelukaupat.fi tarjoaa mahdollisuuden tilata lahjat kätevästi suoraan kotiin!

4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun