Lelut & lelukaupat netissä
Ryhmä Hau - Rekun ja Ekin pelastuspartio ratasetti, Paw Patrol
Paw Patrol

Ryhmä Hau - Rekun ja Ekin pelastuspartio ratasetti, Paw Patrol

37,79€
(0)
Ryhmä Hau on vauhdissa ja pelastaa lehmät! Auta Ryhmä Haun kierrätyskoira Rekkua ja Eki-isäntää palauttamaan lehmät takaisin navettaan. Mukana rakennettava ajorata, Rekku-figuuri, Eki-isännän auto sekä navetta. Rakenna vauhdikas ajorata ja pelasta lehmät Rekun kanssa! Tervetuloa Ryhmä Haun mukaan jännittävään.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-7 päivää
  5 €
  37,79€
from €37.79 to €37.79 1
37.79 Proshop hinta tuotteelle
Ryhmä Hau - Rekun ja Ekin pelastuspartio ratasetti, Paw Patrol hinnan kehitys

Ryhmä Hau on vauhdissa ja pelastaa lehmät! Auta Ryhmä Haun kierrätyskoira Rekkua ja Eki-isäntää palauttamaan lehmät takaisin navettaan. Mukana rakennettava ajorata, Rekku-figuuri, Eki-isännän auto sekä navetta.

Rakenna vauhdikas ajorata ja pelasta lehmät Rekun kanssa!

Tervetuloa Ryhmä Haun mukaan jännittävään pelastusoperaatioon! Mikään tehtävä ei ole liian suuri pentupoppoolle! Ryhmä Hau on vauhdissa jälleen, kun kierrätyskoira Rekku säntää pelastamaan karanneet lehmät takaisin navettaan Eki-isännän kanssa. Rakenna oma Jännälahden ajorata ja estä lehmiä karkaamasta maatilalta. Laita Rekku kyytiin Eki-isännän punaiseen kuorma-autoon, niin pelastuspartio pääsee liikkeelle pelastamaan lehmät tästä pulasta. Ei työtä liika suurta, ei pentua liika pientä! Ryhmä Hau Rekun ja Ekin pelastuspartio -ratasetti sisältää seuraavat osat: navetta, 8-osainen ajorata, Rocky-minifiguuri, Ekin auto ja ajorataan liimattavia tarroja.

Paikoillanne, valmiit, hep! Jännälahdessa ei tule tylsää, kun Rekku ja Eki-isäntä säntäävät lehmien pelastusoperaatioon. Rakenna Ryhmä Hau -sarjasta tuttujen pelastuskoira Rekun ja Eki-isännän pelastuspartio -ratasetti, ja estä lehmiä karkaamasta farmilta! Koe radalla vauhdin hurmaa ja pelasta lehmät pulasta yhteistyössä Rekun ja Eki-isännän kanssa. Varmista, että maatilan portti pysyy suljettuna ja lehmät poissa tieltä! Ryhmä Hau pelastaa pulasta!

Ryhmä Hau - Rekun ja Ekin pelastuspartio-ratasetti tekniset tiedot

 • Ikäsuositus: 3+ vuotta
 • Paristotarve: ei tarvetta

 • Verkkokauppa: Proshop
 • Toimitusaika: 3-7 päivää
 • Toimituskulut: 5 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun