Lelut & lelukaupat netissä
Ryhmä Hau Vahtitorni ja rata, Paw Patrol
Paw Patrol

Ryhmä Hau Vahtitorni ja rata, Paw Patrol

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Ryhmä Hau on kaikkien lasten suosikki ja tuttu televisiosta. Suloiset koirakaverukset ja Riku-poika eivät jätä ketään pulaan, oli kyse kenestä tahansa. Tempaudu vauhdikkaaseen autokilpaan Ryhmä Haun mukana.

Vauhdikas seikkailu Ryhmä Haun mukana

Tempaudu vauhdikkaisiin seikkailuihin Ryhmä Hau -hahmojen kanssa. Paketissa on mukana vahtitorni, josta laukaisu autoradalle tapahtuu. Laukaisu tapahtuu periskoopista painamalla, ja saat lähetettyä hahmot vauhdikkaasti radalle pelastamaan ystävät. Radalla on avattava silta sekä liikennevalot, mutta ole nopea, ettei hahmojen matka katkea radalla. Tämä Ryhmä Hau -aiheinen leikkisetti on jokaisen Ryhmä Hau -fanin toive, sillä pääset mukaan uusiin pelastuspartio leikkeihin. Tällä leikkisetillä ei tule tylsiä hetkiä, sillä sen voi liittää mihin tahansa muuhun On a Roll -ratasettiin. Vietä vauhdikkaat hetket Ryhmä Haun seikkailuissa.

Ryhmä Hau -autorata sisältää laukaisutornin sekä autoradan. Paketissa mukana Riku ja Rolle -hahmot sekä heidän ajoneuvonsa. Toma ja Vainu- hahmot katsovat kilpailua katsomossa. Paketissa itsekoottava autorata sekä avattava silta. Radalla myös liikennevalot. Ryhmä Hau -vahtitorni ja autorata ovat yhteensopivat kaikkien muiden On a Roll -ratasettien kanssa. Tätä leikkisettiä ei suositella perheen pienimmille, sillä se saattaa aiheuttaa tukehtumisvaaran.

Ryhmä Hau vauhtitorni ja rata

  • Ikäsuositus +3 vuotta
  • Ei vaadi paristoja
Siirry alkuun