Lelut & lelukaupat netissä
Nerf Mega Mastodon
Nerf

Nerf Mega Mastodon

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Nerf Mega Mastodon on kapasiteetiltaan suuri ja täysin moottoroitu Nerf-ase. Mega Mastodon ampuu vaahtomuovinuolia tuulen nopeasti ja pitää sisällään 24 nuolen rumpulippaan. Tämä lelu sopii kaikille yli 8-vuotiaille!

Leikkiase vauhdikkaisiin leikkihetkiin!

Nerf Mega Mastodon on maailman suosituimman leikkiasevalmistaja Nerfin uutuus. Nerf on jo ollut jo vuosia edelläkävijä leikkiaseiden keskuudessa, ja heidän innovaatiot hakevat vertaistaan! Mega Mastodon on Nerfin ensimmäinen täysin moottorisoitu leikkiase. Se ampuu vaahtomuovinuolia, ja sen avulla otat vaativammankin taistelukentän haltuusi. Sen ominaisuudet saavat muut paikallaolijat haukkomaan henkeään. Kuten sen nimi jo kertoo, Mega Mastodonin suuri koko tuo oman lisäyksenä sen vaikuttavuuteen ja toimintakykyyn. Mega Mastodon sisältää 24 nuolen pyörivän rumpulippaan, ja se pystyy ampumaan nuolia jopa 30 metrin päähän.

Nerf Mega Mastodon sopii käytettäväksi niin ulkona, kuin sisälläkin. Siinä käytettävät nuolet sopivat yhteen muiden Nerf-tuoteperheen aseiden kanssa. Leikkiaseen suuri lipas takaa sen, että ammukset eivät loput vauhdikkaampien leikkienkään keskellä. Mega Mastodon tuo sen tarvittavan edun, jolla päihität leikkikaverisi taistelukentillä! Leikkiase sisältää myös olkanauhan, jonka avulla sen käyttö ja kantaminen on tehty helpommaksi. Leikkiaseen vaikuttava teho varmistaa, että sinä pysyt taistelukenttien ykkösenä!

Leikkiaseen tekniset tiedot

  • Ikä: 8 ja ylöspäin.
  • Sisältää: Aseen, 24 panoksen lippaan, kahvan, hihnan, 24 ammusta sekä ohjeet.
  • Paristotarve: 6 D paristoa (eivät sisälly pakkaukseen).
Siirry alkuun