Lelut & lelukaupat netissä
Kids Concept, Star, Leikkiteltta, Harmaa
Kids Concept

Kids Concept, Star, Leikkiteltta, Harmaa

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Kauniin levolliset värit ja monipuoliset leikkimahdollisuudet, Kids Consept, Star harmaasta leikkiteltasta pitävät niin lapset kuin aikuisetkin. Teltassa voi viettää lepohetken lueskelamalla lempikirjoja, tai tarjoilla iltapäiväteen nukkeperheelle, vain mielikuvitus on rajana! Rauhallinen värimaailma yhdistettynä tähtikuviointiin vievät matkalle inspiroiviin ja luoviin leikkihetkiin!

Telttaleikkeihin sisällä ja ulkona

Kid Consept, Star -telttaa voi käyttää leikeissä niin sisätiloissa, kuin ulkonakin. Korkeutta teltalla on 130 cm, joten pienet leikkijät mahtuvat sisälle mukavasti vaikka seisomaan. Teltan läpimitta on 100 cm ja sen mukana tulee kätevä säilytyskassi, jonne sen voi pakata. Teltta on siis helppo ottaa mukaan vaikka jännittäviin seikkailuihin ulkoilmassa. Teltta ei sovellu kuitenkaan alle kolmevuotiaille, sillä se sisältää pieniä osia. Ikkunat, ylös rullattava ovi ja hauskat koristeet sekä harkitut yksityiskohdat tekevät teltasta mieluisan moniin lasten leikkeihin ja se sopii myös aikuisten makuun hillityn ja harmonisen värimaailmansa puolesta. Leikkiteltta on helppo pystyttää ja isommat lapset varmasti haluavatkin kokeilla, selviytyvätkö pystytyspuuhista omatoimisesti. Teltta on oiva tuote myös tarkan sisustussilmän omaaville, joten se sopii erinomaisesti myös lahjaksi lapsiperheille.

Telttaleikit ovat kuuluneet lasten leikkirepertuaariin jo vuosikymmeniä. Vaikka omatekoiset majat ovat myös hauskoja, arvostaa tämän leikkiteltan helppoa pystytystä varmaan jokainen vanhempi, joka on tuskaillut omatekoisten majarakennelmien kanssa. Tämän leikkiteltan voi jättää pystyyn myös vieraiden tullessa, sillä se ei vie liikaa tilaa ja on lisäksi kaunis sisustuselementti. Ehkä yllätysvieraiden tullessa sinne voi myös piilottaa leluröykkiöt lastenhuoneen lattialta. Teltta on kevyt kantaa näppärässä säilytyspussissaan, joten se on helppo ottaa mukaan vaikkapa piknikille. Aikuisille jää aikaa nauttia rauhassa omista piknikeväistään, lasten vallatessa teltan omine herkkuineen ja leluineen. Monipuolisiin leikkeihin soveltuva teltta on jokaisen lapsen lahjatoivelistalla!

Kids Consept Star leikkiteltta

  • Kaunis, levollinen väritys ja kuviointi
  • Läpimitta 100 cm, korkeus 130 cm
  • Väri: Harmaa
  • Teltan mukana toimitetaan myös säilytyskassi
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun