Lelut & lelukaupat netissä
Lego Creator Expert, Volkswagen T1 Camper Van, Lego 10220
Lego

Lego Creator Expert, Volkswagen T1 Camper Van, Lego 10220

97,00€
(1)
Aina ilmainen toimitus
Jouluksi tilattava viimeistään 17.12.

Lego Creator Expert, Volkswagen T1 Camper Van, Lego 10220 Aito Lego Kleinbuss on keräilyharvinaisuus, jonka jokainen Lego-harrastaja haluaa. Auto on identtinen kopio vuoden 1962 legendaarisesta Volkswagen Kleinbuss -ajoneuvosta. Keulan V-muoto ja jopa moottori ovat yksityiskohtaiset kopiot alkuperäisestä. Hanki tämä harvinaisuus kirjahyllyysi Tässä bussissa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-3 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  Jouluksi tilattava viimeistään 17.12.
  97,00€
from €97 to €97 1
Lego Creator Expert, Volkswagen T1 Camper Van, Lego 10220 hinnan kehitys

Lego Creator Expert, Volkswagen T1 Camper Van, Lego 10220

Aito Lego Kleinbuss on keräilyharvinaisuus, jonka jokainen Lego-harrastaja haluaa. Auto on identtinen kopio vuoden 1962 legendaarisesta Volkswagen Kleinbuss -ajoneuvosta. Keulan V-muoto ja jopa moottori ovat yksityiskohtaiset kopiot alkuperäisestä.

Hanki tämä harvinaisuus kirjahyllyysi

Tässä bussissa eivät vain keula ja moottori näytä aidoilta, vaan Lego Volkswagen T1 Camper Van on lähempää katsottuna täynnä pieniä yksityiskohtia. Tähän pakkaukseen kuuluvia paloja on pitkälti yli tuhat, joten tämän mallin kanssa saa jokainen harrastaja vierähtämään pienen tovin. Kokoaminen on haastavaa ja tätä on mukava koota, vaikka yhdessä perheen kesken. Katon ja ikkunoiden pyöristetyt kulmat ovat niin kuin aidossa bussissa. Tuulilasi on kaksiosainen ja ovetkin avautuvat oikeasti. Matkalaukkutelineelle voi kuvitella ajan patinoiman vanhan matkalaukun, joka heilahtelee auton kaarrellessa mutkaisella tiellä.

Sisätiloiltaan auto muistuttaa hämmästyttävän paljon aidon matkailuvolkkarin sisätiloja. Autosta löytyy myös etupenkki, vaihdekeppi ja todella aidon näköinen kojelauta nopeusmittareineen. Eikä pidä unohtaa 4-sylinteristä moottoriakaan. Autossa olevia muita hauskoja yksityiskohtia ovat takapenkki, jonka voi avata, sekä kokoontaitettava pöytä. Jotta matkantekosi olisi miellyttävää, löytyy autosta myös taulu sekä peilikaappi. Kaiken kruunaa kaikkien tuntema ja todella aidon näköinen VW-logo, jota ei voi olla ihastelematta.

Lego Creator Expert, Volkswagen T1 Camper Van Tuotetiedot

 • Ikäsuositus: 16 +
 • Tämä tuote sisältää yli 1334 lego-osaa

 • Verkkokauppa: Coolshop lelut
 • Toimitusaika: 2-3 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus Jouluksi tilattava viimeistään 17.12.
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, MyPack
2.0 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun