Alga Science, 101 Experiment (A7T39B)
Alga

Alga Science, 101 Experiment (A7T39B)

28,70€
00.0
(0)
Alga Science, 101 Experiment (A7T39B) Alga Science (A7T39B) on mullistava ja mielenkiintoinen tiedesarja lapsille. Sen avulla pienet tiedemiehet pääsevät tutustumaan sähkön ja magnetismin ihmeelliseen maailmaan. Tieteellisten kokeiden tekeminen on jännittävää ja opettavaista! Rakenna oma tiedelaboratorio kotiin Alga Science -tiedesarja on helppo.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  2-6 päivää
  Toimituskulut
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 14,90 € tilauksissa
  28,70€
 • Toimitusaika
  3-5 päivää
  Toimituskulut
  4,9 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  31,50€
  34,90€
 • Toimitusaika
  1-2 päivää
  Toimituskulut
  4,9 €
  Aina ilmainen toimitus
  32,90€
 • Toimitusaika
  1-3 päivää
  Toimituskulut
  6,5 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  35,90€
 • Toimitusaika
  14-21 päivää
  Toimituskulut
  8 - 10 €
  40,54€
from €28.7 to €40.54
Alga Science, 101 Experiment (A7T39B) hinnan kehitys

Alga Science, 101 Experiment (A7T39B)

Alga Science (A7T39B) on mullistava ja mielenkiintoinen tiedesarja lapsille. Sen avulla pienet tiedemiehet pääsevät tutustumaan sähkön ja magnetismin ihmeelliseen maailmaan. Tieteellisten kokeiden tekeminen on jännittävää ja opettavaista!

Rakenna oma tiedelaboratorio kotiin

Alga Science -tiedesarja on helppo ja turvallinen tapa tutustuttaa lapset tieteen maailmaan ja opetella perusasioita sähkön, magnetismin ja muiden tieteellisten ilmiöiden alalta. Kattava setti sisältää kaiken, mitä utelias tiedemies tarvitsee uuden oppimiseen ja havaintojen tekemiseen. Mukana tulee myös vihkonen, joka opastaa 101 eri kokeen tekemiseen. Samalla se selittää tieteen ilmiöistä helposti ymmärrettävällä tavalla. Tämän tiedesarjan kanssa aika ei siis tule pitkäksi! Tiedesarjan avulla rakennat alta aikayksikön oman tiedelaboratorion kotiisi. Lapsi oppii kaikista parhaiten uutta, kun pääsee itse kokeilemaan ja tutkimaan asioita konkreettisesti. Setti opettaa lasta paitsi tieteen perusasioista, myös kehittää loogisia kykyjä. Mitä pitää tehdä, että lamppuun syttyy valo, ja miten sähkön saa kulkemaan kuparilankaa pitkin? Tämä joka tiedemiehen setti on täysin turvallinen tapa leikkiä sähköllä ja magnetismilla. Setti ei kuitenkaan sovi alle 8-vuotiaille, sillä se sisältää pieniä osia ja magneetteja.

Alga Science -tiedesarja valmistelee lasta koulun kemiantunteja varten ja kannustaa oppimaan uutta mielenkiintoisella ja hauskalla tavalla! Tiedesetillä leikkiminen ei ole todellakaan ajantuhlausta, sillä se opettaa monia tärkeitä taitoja, joita lapsi tulee tarvitsemaan myöhemmin. Pian lapsi tietää, miten sähkömagnetismi ja sähkömoottorit toimivat ja osaa sytyttää valon alta aika yksikön yhdistämällä oikeat langat toisiinsa. Tästä setistä kelpaa kehuskella kavereillekin, ja pian koko naapurusto haluaa tulla leikkiin mukaan. Ongelmanratkaisu on mukavan haastavaa mutta ei silti liian vaikeaa. Yhdessä aikuisen kanssa kokeita tehdessään lapsi voi kysyä kysymyksiä samalla kun kokeilee teorian toimivuutta itsenäisesti setin mukana tulevien välineiden avulla. Alga Science tuo jännittävän tiedelaboratorion joka kotiin!

Rakenna, tutki ja opi Alga Science 101 Experiment -setin avulla

 • Kokeiden avulla opit lisää mm. staattisesta sähköstä, magnetismista, sähkömoottoreista
 • Toimii 1 x 9V paristolla (ei sis. pakkaukseen)
 • Ikäsuositus: 8-vuotiaasta alkaen
 • Koko: 43,1 x 5,9 x 25,2 cm

 • Tuotemerkki: Alga
 • Verkkokauppa: Adlibris
 • Toimitusaika: 2-6 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 14,90 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun