Lelut & lelukaupat netissä
Rolly Farmtrac John Deere 7930

Rolly Farmtrac John Deere 7930

274,00€
Saksalainen Rolly Toys valmistaa aitojen esikuviensa mukaisia polkutraktoreita useista eri merkeistä. Näillä koneilla kelpaa nuoren traktorinkuljettajan ajella. Farmtrac John Deere 7930 näyttää aivan suuremmalta esikuvaltaan ja on varmasti haluttu työväline pihaleikkeihin. Farmtrac John Deere 7930 -polkutraktori ulkoleikkeihin Onkohan sellaista pikkupoikaa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  274,00€
from €274 to €274 1
274 Eurotoys hinta tuotteelle

Saksalainen Rolly Toys valmistaa aitojen esikuviensa mukaisia polkutraktoreita useista eri merkeistä. Näillä koneilla kelpaa nuoren traktorinkuljettajan ajella. Farmtrac John Deere 7930 näyttää aivan suuremmalta esikuvaltaan ja on varmasti haluttu työväline pihaleikkeihin.

Farmtrac John Deere 7930 -polkutraktori ulkoleikkeihin

Onkohan sellaista pikkupoikaa olemassakaan, joka ei jossain vaiheessa olisi haaveillut traktorinkuljettajan ammatista? Rollyn aidonnäköisillä polkutraktoreilla näistä haaveista on helppo tehdä totta. Farmtrac John Deere 7930 on etukuormaajalla ja John Deeren aidolla, vihreäkeltaisella värityksellä varustettu polkutraktori, joka toimii aivan kuin oikea traktori. Ketjuvedolla toimivan traktorin istuin ja polkimet ovat säädettävissä, konepellin voi avata ja ohjauspyörä toimii aivan kuin isommissakin traktoreissa. Etukauhan saa irrotettua haluttaessa. Tässä polkutraktorissa on myös turvakaari, erittäin kestävä 12 mm:n teräsakseli takana ja hiljaiset renkaat. Farmtrac John Deere 7930 -traktorilla kuormaustyöt ja muut tehtävät sujuvat sukkelasti. Tasainen runko-ohjaus tekee ajamisesta miellyttävää, eikä halukkaista traktorinkuljettajista tule varmasti pulaa, vaan tämän laitteen rattiin pääsyä jonotetaan. Polkutraktori sopii noin 3 - 8-vuotiaille lapsille vanhempien valvonnassa.

Oikean traktorin ajaminen on monen pojan, ja aika monen tytönkin, unelma, ja tällä John Deere 7930 -polkutraktorilla tuota unelmaa pääsee toteuttamaan jo ennen traktorikortin saamiseksi vaadittua ikää. Piha- ja maatyöt sujuvat traktorin etukauhan avulla hetkessä eikä tämän traktorin ratissa lasketa työtunteja. Siihen on myös saatavissa lisävarusteita, mikäli kuormaustöiden lisäksi tarvitaan esimerkiksi peräkärryä kuljetustehtäviin. Oikean John Deere -traktorin näköinen polkutraktori on varmasti haluttu lahja monessa talossa. Reilunkokoinen traktori on mitoiltaan 77 x 52,5 x 146 cm ja se painaa etukuormaajan kanssa noin 17 kiloa. Tästä työkoneesta on iloa omistajalleen moniksi vuosiksi.

Farmtrac John Deere 7930 on aivan kuin oikea

 • Soveltuu 3 - 8-vuotiaille lapsille
 • Aidon näköinen polkutraktori pihaleikkeihin
 • John Deere 7930 Rolly Farmtrac
 • etukuormaajalla, säädettävällä istuimella ja avattavalla konepellillä
 • Mitat: 145 x 52,5 x 77 cm.

 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
Siirry alkuun