Lelut & lelukaupat netissä
Hape - Hamburgers and Hotdogs
Hape

Hape - Hamburgers and Hotdogs

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Kata ruokapöytään herkulliset hampurilaiset ja hot dogit ja kutsu koko perhe syömään! Nämä upeat herkut näyttävät niin aidolta, että voit melkeinpä tuntea höyryävän hampurilaisen tuoksun nenässäsi.

Kasaa herkulliset hampurilaiset ja hot dogit

Leikkiruoka ei ole koskaan ennen ollut näin aidon näköistä eivätkä leikit näin herkullisia! Setti sisältää kaksi mehevää hampurilaista ja kaksi muhkeaa hot dogia täytteineen. Hampurilaisen täytteenä on pihvin lisäksi juustoa, tomaattia ja salaatinlehti, unohtamatta tietenkään herkullista kastiketta. Hot dogit on puolestaan täytetty nakilla ja salaatilla sekä kuorrutettu kunnon turauksella sinappia ja ketsuppia. Näillä hampurilaisilla ja hot dogeilla leikkiessä tulee takuulla nälkä, sillä ne näyttävät niin aidoilta ja houkuttelevilta. Voit muunnella hampurilaisten ja hot dogien täytteitä mielesi mukaan. Jos kaverisi ei pidä juustosta, voit jättää sen pois. Voit toteuttaa kaikenlaiset erityistoiveet ja rakentaa vaikkapa hurjan korkean tuplajuustohampurilaisen kaikista nälkäisimmille syöjille. Tällaisella jättihampurilaisella lähtee takuulla nälkä.

Näillä aineksilla voit laittaa oman hampurilaisravintolan pystyyn ja myydä kaupungin herkullisimpia hampurilaisia ja hot dogeja. Kun sana kiirii, oven takana on varmasti pian pitkä jono nälkäisiä asiakkaita. Kasaa hampurilaiset ja hot dogit keittiön puolella, laita ne lautasille ja tarjoile pöytään asiakkaillesi. Näillä aidonnäköisillä leikkihampurilaisilla ja hot dogeilla voi leikkiä monia jännittäviä leikkejä, kunhan muistaa tankata itsekin välillä! Materiaali: Maalattu puu, huopa

4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun