Lelut & lelukaupat netissä
Le Toy Van - Honeybake Lääkärinlaukku (Ltv292)
Le Toy Van

Le Toy Van - Honeybake Lääkärinlaukku (Ltv292)

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Hurmaava vanhan ajan lääkärinlaukku nykyaikaan tuotuna on jokaisen nuoren lääkärin välttämätön varuste. Puiset varusteet ja pehmeä, kirkkaanpunainen laukku herättävät ansaittua huomiota. Kokokin on lapsen mittojen mukainen.

Lääkärinlaukku kertakäyttökulttuuria vastaan

Honeybaken lääkärilaukun varusteet ja hoitotarvikkeet kestävät aikaa monia lääkärisettejä paremmin. Valmistusmateriaalina on nimittäin käytetty pääasiassa puuta ja kangasta, eikä nykyisin yleistä muovia. Laukku sisältöineen henkiikin ihanaa vintagen tunnelmaa sellaiseen lastenhuoneeseen, johon ei toivota mahdotonta määrää kertakäyttöistä krääsää. Kankaisen laukun kestävät puukahvat tekevät laukusta käteen sopivan. Klassisen valkoisen sijasta kankainen laukkuosa on kirkkaanpunainen. Väri tekee siitä sekä iloisen huomiota herättävän että helpomman pitää siistin näköisenä kuin valkoisen laukun. Muiden varusteiden värimaailma puhuttelee myös enemmän kuin perinteinen valkoinen ja metalliväri: niissä on hyödynnetty pääväreinä punaisen lisäksi turkoosia, joitain tarvikkeita on tehostettu valkoisellakin. Hoitotarvikkeina setistä löytyy lelustetoskooppi, kuumemittari, lääkeruisku, verenpaineen mittari, korvamikroskooppi, vasara refleksien mittaamiseen, sakset esimerkiksi sideharson leikkaamiseen ja kaksi erilaista purkkia lääkkeille.

Honeybaken lääkelaukku on paitsi viihdyttävä, myös opettava. Leikkiessään lapsi saa nauttia itse leikistä, mutta hän tulee samalla oppineeksi lääkärin ammatin käytäntöä. Paitsi hoitoalan perusteita, itseään laukun avulla toteuttava lapsi pääsee kehittämään koordinaatiotaan ja sorminäppäryyttään, sekä tietenkin luovuuttaan. Tämän lääkärilaukun tarkkaan harkittu ja toteutettu sisältö on omiaan kannustamaan lapsen kykyä erilaisiin roolileikkeihin. Sen avulla on helppo hoitaa mummit, kummit ja pehmolelut! Honeybake tekee tuotteistaan lasten mittojen mukaisia ja turvallisia. Tämänkin laukun sisältö sopii hyvin pieniin käsiin eikä puisista tarvikkeista irtoa tikkuja. Nyt on hyvä hetki ilahduttaa lääkärinalkua ja hänen perhettään laadukkaalla lelusetillä.

Le Toy Van - Honeybake lääkärinlaukku: tuotetietoja

  • Ikäsuositus: 36 kk - 8 vuotta
  • Täytetyn laukun paino: 3,2 kg
Siirry alkuun