Rubiks Cube - Rubiikin Kuutio 3 x 3

Rubiks Cube - Rubiikin Kuutio 3 x 3

12,75€
00.0
(0)
1974 kehitetty värikäs älypeli on edelleen yksi maailman suosituimpia ongelmanratkaisupelejä. Mahtisuosion 80-luvulla saavuttanut Rubiikin Kuutio ei ole kenellekään tuntematon keksintö ja pitää varmasti pelaajan mielenkiinnon yllä pitkään, olipa pelaajan ikä mikä tahansa. Jokainen lapsesta aikuiseen viihtyy tämän älypelin.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  2-3 päivää
  Toimituskulut
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  12,75€
 • Toimitusaika
  3-7 päivää
  Toimituskulut
  5,9 €
  Ilmainen toimitus yli 40 € tilauksissa
  13,00€
from €12.75 to €13
Rubiks Cube - Rubiikin Kuutio 3 x 3 hinnan kehitys

1974 kehitetty värikäs älypeli on edelleen yksi maailman suosituimpia ongelmanratkaisupelejä. Mahtisuosion 80-luvulla saavuttanut Rubiikin Kuutio ei ole kenellekään tuntematon keksintö ja pitää varmasti pelaajan mielenkiinnon yllä pitkään, olipa pelaajan ikä mikä tahansa. Jokainen lapsesta aikuiseen viihtyy tämän älypelin parissa.

Maailman ensimmäinen älypeli

Alkuperäisessä Rubiikin Kuution 3 x 3 versiossa on kolme palikkaa kolmessa rivissä, jokaisella sivulla. Palikoiden värit sininen, punainen, vihreä, keltainen, oranssi ja valkoinen sekoitetaan alussa keskenään ja tarkoituksena on saada jokainen sivu täytettyä samalla värillä. Rubiikin Kuution ratkaisemiseen on yhdistetty monia mielelle myönteisiä tekijöitä. Yleinen keskittymiskyky lisääntyy ja käsien sekä silmien koordinaatio parantuu. Älypelin pelaaminen auttaa myös oppimiskykyyn positiivisesti ja useat lääkärit ovatkin todenneet Rubiikin Kuution olevan hyväksi aivojen kehitykselle. Ja jos älynystyrät ovat jo niin kehittyneitä älypelin pelaamiseen, mitä jos yrittäisit ratkaista Rubiikin kuution sormien sijasta varpailla?

Tänä päivänä useat meistä saattavat jo tietää perusidean Rubiikin Kuution selvittämiseen. Anna lapsesi - tai itsesi - häikäistä sivustakatsojat ongelmanratkaisukyvyillä ja herättää heidänkin mielenkiinto tähän maailman parhaiten myyvään leluun. Rubiikin Kuution haastavat harjoitukset hyödyttävät monella tavalla ja mitä varhaisemmassa vaiheessa Rubiikin Kuution pelaamisen aloittaa, sen parempi. Jos Kuutio tuntuu liian haastavalta, voi tänä päivänä aina etsiä hieman apuja sen ratkaisuun internetin ihmeellisestä maailmasta.

Rubiikin kuutio 3 x 3 tekniset tiedot

 • Kuutio koostuu 27 erivärisestä palikasta
 • Useita terveyttä edistäviä hyötytekijöitä

 • Tuotemerkki: Summertime
 • Verkkokauppa: Coolshop lelut
 • Toimitusaika: 2-3 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun