Lelut & lelukaupat netissä
SES Creative - Tohtorinlaukku Lelu (SES09201)
Ses

SES Creative - Tohtorinlaukku Lelu (SES09201)

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

SES Creativen Tohtorinlaukku on juuri se mitä pikku lääkäri tarvitsee leikkeihinsä. Paketissa on monia eri laitteita, mitä oikeakin lääkäri tarvitsee työssään. Tämä tuote auttaa kehittämään mielikuvitusta, ja on lapsiturvallinen.

Tällä Tohtorinlaukulla aloitat urasi lääkärinä

Kuvittele olevasi lääkäri tällä SES Creative Tohtorinlaukun avulla ja avaa oma vastaanotto potilaita varten. Tämä kaikille sopiva, lapsiystävällinen SES Creativen Tohtorinlaukku on juuri se, mitä pienet lääkärinalut tarvitsevat päivittäisiin leikkeihinsä. Tässä paketissa on laajasti turvallisia leluja, joita oikeakin lääkäri tarvitsee jokapäiväisessä työssään. Tohtorinlaukku auttaa kehittämään lapsen mielikuvitusta ja kehittää luovia taitoja. Laukussa tarvikkeet niin lääkärille, kuin tarvittavat osat hoitaakseen potilaita. Tämän tohtorinlaukun ansiosta ei tule koskaan tylsää hetkeä, koska joka leikkihetki on erilainen laajan sisällön vuoksi. Pistä pystyyn oma lääkärin vastaanotto ja ota vastaan potilaita. Laita lääkärinasu päälle ja anna mielikuvituksen lentää, kun parannat ja hoidat potilaita tällä monipuolisella Tohtorinlaukulla.

Aiemmin oman vastaanoton avaaminen ei ole ollut näin helppoa, kuin mitä se on nyt. SES Creativen Tohtorinlaukku sisältää muun muassa seuraavat tuotteet; lääkärintakki sekä -päähine, stetoskooppi, haavansidonta tarvikkeet sekä lääkeruiskuja. Vain mielikuvitus on rajana tämän Tohtorinlaukun kanssa. Tohtorinlaukku on turvallinen ja lapsiystävällinen ja se viihdyttää monia vuosia monipuolisen sisältönsä takia. Mitä muutakaan voi lapsi toivoa leikkeihinsä, kuin omaa SES Creativen Tohtorinlaukkua.

4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun