Spy2X Spy Recon Set 1 set
SpyX

Spy2X Spy Recon Set 1 set

50,30€
(0)
Oletko aina haaveillut siitä, että olisit salainen vakooja, joka pysyy varjoissa tarkkaillen muita? Nyt se onnistuu helposti Spy2X Spy Recon Set -pakkauksen avulla. Jokainen meistä voi olla vakooja! Kattava vakoilusetti kaikille vakoojille Spy2X Spy Recon Set 1 -setti on kaiken kokoisille vakoojille sopiva setti. Siitä löytyy kaikki, mitä tarvitaan salaperäisiin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-6 päivää
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
  50,30€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  54,89€
 • Toimitus
  3-7 päivää
  5,2 - 9,8 €
  Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin
  79,90€
from €50.3 to €79.9 3
Spy2X Spy Recon Set 1 set hinnan kehitys

Oletko aina haaveillut siitä, että olisit salainen vakooja, joka pysyy varjoissa tarkkaillen muita? Nyt se onnistuu helposti Spy2X Spy Recon Set -pakkauksen avulla. Jokainen meistä voi olla vakooja!

Kattava vakoilusetti kaikille vakoojille

Spy2X Spy Recon Set 1 -setti on kaiken kokoisille vakoojille sopiva setti. Siitä löytyy kaikki, mitä tarvitaan salaperäisiin leikkeihin. Settiin kuuluu Night Nocs -pimeänkiikarit, Spy Recon Watch -kello, Micro Motion Alarm -liikkeentunnistun ja Micro Voice Disguiser -äänenvääristin ja viestien tallentaja. Pimeänkiikarit toimivat loistavasti pimeällä vakoiltaessa, mutta niitä voi käyttää yhtä hyvin myös päivällä. Kellon avulla taas pieni vakoilija tietää, milloin hänen tulee olla missäkin. Näin vakoilutehtävät pysyvät aina ajan tasalla. Spy2X Spy Recon Set 1 -setin avulla kukaan ei jää huomaamatta, sillä liikkeentunnistin auttaa huomaamaan kutsumattomat vieraat. Ei kannata myöskään unohtaa äänenvääristintä ja viestien tallentajaa, joka on avuksi monessa eri tilanteessa. Voit vakoilla epäiltyjä ja tallentaa puhetta täysin huomaamattomasti jopa metrien päästä.

Spy2X Spy Recon Set 1 -setti soveltuu kaikista parhaiten yli 6-vuotiaille lapsille. Sitä nuoremmille settiä ei suositella, sillä siitä löytyy pieniä irtoavia osia. Pakkausta ostaessa kannattaa huomioida, että kaikki sen osat toimivat paristoilla. Paristot eivät kuulu hintaan, mutta ne voi ostaa kätevästi erikseen. Näin setti on valmis ja pienet vakoilijat voivat aloittaa työt välittömästi. Tämän setin avulla lapsi viihtyy pitkiäkin aikoja leikkien lumoissa. Setin kaikkia osia voi käyttää yhtä hyvin niin sisällä kuin ulkonakin. Niitä ei kuitenkaan voi pestä tai käyttää sateella, sillä vesi saattaa pilata paristoilla toimivat laitteet, jolloin niitä ei voi enää käyttää.

Kaiken kattava setti moniin leikkeihin

 • Settiin kuuluu kaikki vakoilijan tarvikkeet
 • Soveltuu yli 6-vuotiaille

 • Tuotemerkki: SpyX
 • Verkkokauppa: Adlibris
 • Toimitusaika: 2-6 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun