Lelut & lelukaupat netissä
Palapeli 1000 Palaa Victorian cottage, Trefl
Trefl

Palapeli 1000 Palaa Victorian cottage, Trefl

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Palapelien kokoaminen on hauskaa ja rentouttavaa puuhaa. Vähä vähältä esiin ilmestyvä kuva innostaa jatkamaan sopivien palojen etsimistä. Palapelien kuva-aiheiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle mieluisia, mutta yleisimpiä aiheita ovat kauniit rakennukset ja maisemat.

Kaunis kuva ja tuhat palaa innostavat kokoamaan

Tuhannen palan palapeli antaa sopivasti haastetta isommille lapsille ja aikuisille vaikkapa joulunpyhien ajankuluksi. Palapelien kokoaminen on siitä hauska harrastus, että sitä voidaan tehdä isommallakin joukolla, eikä peliä ole pakko saada kerralla valmiiksi. Kauniit kuva-aiheet houkuttelevat etsimään sitä puuttuvaa palaa, jolla palapelin jokin tietty osa saadaan valmiiksi. Mikäli palapelissä on paljon samoja värisävyjä, voi sen oikean palan löytyminen olla joskus haastavaa. Palapelien kokoamisessa käytetään myös monia erilaisia strategioita. Yksi etsii ensin kaikki kulmapalat tai reunat, toinen taas lajittelee palat väreittäin yhteen ja kolmas alkaa vain koota ilman sen kummempaa suunnittelua. Kaikki tavat ovat yhtä hyviä ja kukin tekee juuri niin kuin itse parhaaksi näkee. Tavoitteena on saada palapeli koottua tyylistä riippumatta.

Palapelien hyvä puoli on myös se, että se voidaan koota aina uudelleen, kunhan pidetään huoli siitä, että kaikki pelin palat ovat tallella. Varmasti jokaiselle on tullut vastaan se harmittava tilanne, että muuten valmiista palapelistä puuttuu yksi pala, jota ei löydy mistään. Siksi kannattaakin pitää tarkka huoli palapelin paloista sitä koottaessa, ettei paloja joudu hukkaan. Pelin kokoamispaikka kannattaa myös miettiä tarkasti, tarvitaanhan siinä tilaa sekä yleensä useampi päivä myös aikaa. Perheen lemmikit saattavat mutustella innoissaan pieniä paloja, jolloin peli voi jäädä hyvinkin vajaaksi. On otettava myös huomioon se, että perheen pienimmät eli alle 3-vuotiaat lapset eivät pääse käsiksi paloihin, jotka saattaisivat pahimmillaan aiheuttaa tukehtumisen lapsen suuhun joutuessaan.

Kaunis Victorian cottage -palapeli 1000 palaa

  • Palapelin koko valmiina on noin 68 x 48 cm
  • Ei sovellu alle 3-vuotiaille
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun