Lelut & lelukaupat netissä
Taikalaatikko XXL 1 set, Tactic
Tactic

Taikalaatikko XXL 1 set, Tactic

15,90€
Mikäpä olisi sen hienompaa, kuin osata hämmästyttää kavereita ja sisaruksia uskomattomilla taikatempuilla? Tactic valmistaa mitä moninaisempia leluja, pelejä ja taikasettejä niin pienille kuin isommillekin käyttäjille. Mystinen taikalaatikko hämmästyttää Tacticin Taikalaatikko XXL:n avulla voit harjoitella vaikka minkä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  15,90€
from €15.9 to €15.9 1
15.9 Lelufantti lelukauppa hinta tuotteelle

Mikäpä olisi sen hienompaa, kuin osata hämmästyttää kavereita ja sisaruksia uskomattomilla taikatempuilla? Tactic valmistaa mitä moninaisempia leluja, pelejä ja taikasettejä niin pienille kuin isommillekin käyttäjille.

Mystinen taikalaatikko hämmästyttää

Tacticin Taikalaatikko XXL:n avulla voit harjoitella vaikka minkä näköisiä temppuja loksauttaaksesi kavereidesi leuat auki! Taikalaatikon avulla oppimiesi kadottamistemppujen avulla muiden huomio on taattu. Voit opetella myös erilaisia, hämmästyttäviä korttitemppuja, sekä paljon muuta. Yhteensä tämän täydellisen taikurin setin avulla voit oppia yli 50 erilaista taikatemppua! Paketista löydät ohjeet kaikkien temppujen tekemiseen. Ohjeet ovat kuvitetut ja hyvin selkeät, joten paketti sopii hyvin myös nuoremmillekin taikureille. Oppiminen on helppoa ja nopeaa. Paketti tuottaa iloa myös aikuisille. Se on oiva ja persoonallinen idea esimerkiksi lasten syntymäpäiväjuhlien ohjelmaksi. Kietaise harteille tumma lakana viitaksi, etsi kaapista korkea hattu, ja pidä syntymäpäivävieraille unohtumaton, taianomainen show! Taikalaatikkoa ei suositella ihan perheen nuorimmille, sillä se sisältää myös pieniä osia. Suosittelemme setin hankkimista yli 8-vuotiaille taikureille.

Tacticin Taikalaatikko XXL:n avulla voit oppia 55 erilaista taikatemppua. Laatikko sisältää monipuolisen kattauksen välineitä, joita tarvitset niin kortti- kuin katoamistemppuihinkin. Taikatemppujen harjoittelu kehittää lapsen kärsivällisyyttä ja hahmotuskykyä. Myös looginen päättelykyky joutuu koetukselle! Kaikki tämä tapahtuu aivan huomaamatta, ajan lentäessä kuin siivillä, kun lapsi viihdyttää itseään ja kavereitaan superhauskan, jännittävän taikurinsetin avulla. Voit auttaa lasta myös järjestämään pienimuotoisia taikurin esityksiä - sepä vasta onkin lapselle jännittävä projekti! Taikalaatikko on hyvä lahjaidea, voit lähettää sen näppärästi postipakettinakin. Paketin korkeus on 41 senttimetriä, leveys 27,5 senttimetriä ja syvyys 7,5 senttimetriä. Painoa paketilla on 570 g.

Mystinen taikurileikki viihdyttää kaikkia

 • Taikatemppujen opettelu kehittää useita taitoja leikin varjolla
 • Ikäsuositus: yli 8-vuotiaille
 • Pakkauksen mitat: 41 x 27,5 x 7,5 cm.
 • Pakkauksen paino: 570 g

 • Verkkokauppa: Lelufantti lelukauppa
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun