Music Star Microphone, Scanditoy

Music Star Microphone, Scanditoy

14,90€
(0)
Music Star Microphone tekee sinustakin tähden! Tämän mikrofonin avulla voit laulaa joko musiikilla tai ilman, eläytyen täysillä esiintymiseen. Scanditoyn valikoimasta löytyy lasten toiveita kuunnellen suunniteltuja ja erittäin laadukkaita leluja sopivin hinnoin. Tähtihetkiä Music Star Microphonen kanssa Music Star Microphonen avulla jokainen voi.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  14,90€
from €14.9 to €14.9 1
Music Star Microphone, Scanditoy hinnan kehitys

Music Star Microphone tekee sinustakin tähden! Tämän mikrofonin avulla voit laulaa joko musiikilla tai ilman, eläytyen täysillä esiintymiseen. Scanditoyn valikoimasta löytyy lasten toiveita kuunnellen suunniteltuja ja erittäin laadukkaita leluja sopivin hinnoin.

Tähtihetkiä Music Star Microphonen kanssa

Music Star Microphonen avulla jokainen voi muuttua supertähdeksi! Vapauta sisäinen artistisi ja järjestä rokkikonsertti perheen tai ystävien kesken! Mikrofoni on patterikäyttöinen, joten se takaa täyden liikkumisen vapauden - johdot eivät ole tiellä aiheuttamassa kompastumisia. Esiintyjä voi yhdistää lauluun vaikkapa upeat, vauhdikkaat tanssiliikkeet. Mikrofoniin on sisäänrakennettu viisi erilaista melodiaa. Lisäksi pikku artisti pääsee nauttimaan yleisön hurrauksesta ja aplodeista äänitettyjen tehosteiden ansioista. Laite on yhdistettävissä iPadiin, MP3-soittimeen, CD-soittimeen ja Sing Alongiin. Mikrofonin sisäänrakennettu kaiutin kantaa äänen koko huoneeseen. Laite on varustettu LED-valolla ja koristeltu kimaltelevalla musiikkistaran tähdellä. Lisäksi mikrofonista löytyy automaattinen sulkemisnappi. Music Star Microphone on täydellinen kumppani eläväisiin ja ratkiriemukkaisiin leikkihetkiin, se innostaa niin pienemmät kuin suuremmatkin lapset mukaan leikkiin. Tuote soveltuu 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Music Star Microphone on sopivan kokoinen ja kevyt kannateltavaksi. Materiaalina on muovi, joka on tarvittaessa myös helppo puhdistaa kevyesti kostutetulla liinalla. Tarvitset laitteen käyttöön vain 3 kappaletta AAA-pattereita. Ne sisältyvät pakettiin, joten lapsi pääsee saman tien heittäytymään sävelten vietäväksi paketin avattuaan. Musiikin maailmaan vievät lelut ovat erittäin hyödyllisiä - ne opettavat lapselle esiintymistaitoja ja rohkeutta heittäytyä. Näin voidaan valmistella lasta leikin keinoin kohtamaan tulevat esiintymistilanteet niin koulussa kuin kauempana tulevaisuudessa työelämässäkin. Riehakkaissa esiintymishetkissä lapsi pääsee purkamaan energiaansa tanssin ja laulun keinoin. Lisäksi lapsen luova puoli stimuloituu - kodissasi voi kasvaa uusi, tuleva Suomen supertähti!

Yhdistä laulu ja leikki

 • Ikäsuositus: alkaen 3-vuotiaalle
 • Sisältää kolme AAA-patteria

 • Tuotemerkki: Scanditoy
 • Verkkokauppa: Shopping4net leikkikalut
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun