Lelut & lelukaupat netissä
LEGO Duplo Town 10584 Metsä: Puisto
Lego

LEGO Duplo Town 10584 Metsä: Puisto

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Lähde viettämään aikaa villieläinpuistoon ja rakenna suojia eläimille. Lego Duplo Town Metsä (10584): Puisto on täynnä erilaisia villieläimiä pentuineen ja pääset osallistumaan metsän elämään näiden eläinystävien kanssa.

Luovaa leikkiä Duploilla

Duplot ovat turvallisia leluja aivan pienimmillekin rakentajille. Lisäksi ne lisäävät ja tukevat lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Metsäneläimet kutsuvat lasta leikkimään. Niille voi rakentaa suojia ja metsässä voi viettää vaikkapa piknikkiä kera suloisten eläinystävien. Eläimiä voi myös syöttää ja puistossa voi toki myös laskea liukumäkeä työn lomassa. Pakkaus sisältää muun muassa eläinystäviä kuten esimerkiksi kaksi kettua, isäkauriin, äitikauriin, karhunpennun ja karhun sekä oravan. Lisäksi pakkauksessa tulevilla Duploilla voi rakentaa auton ja karjasuojia eläimille. Tämä 105 osaa sisältävä pakkaus on omiaan tukemaan lapsen kuin lapsen luovuutta ja onhan rakentelu myös hyvää ajankulua. Kirkkaan väriset ja erityisen hyvin pieniin käsiin soveltuvat palikat sopivat hyvin rakentamisen perustaitojen kartuttamiseen.

Duplot ovat paitsi kehittäviä ja hauskoja mutta myös turvallisia. Ne ovat testattuja ja ne täyttävät standardit. Duplot ovat suurempia kuin tavalliset Legot ja ne sopivat hyvin alle kouluikäiselle rakentajalle. Duplot kehittävät lapsen motorisia taitoja. Eikä pidä unohtaa, että ne kehittävät ja tukevat myös kognitiivisia, kielellisiä ja sosiaalisia taitoja. Yksi näiden palikoiden parhaita ominaisuuksia on, että ne kestävät sukupolvelta toiselle.

Nauti päivästä villieläinpuistossa LEGO Duplo Metsässä siellä on paljon eläimiä nähtävänä! Rakenna kaurisperheelle karjasuoja, aja karhuluolan ja kettuaitauksen ohi, jotta näet ne paremmin, ja katso, miten orava juoksee metsän halki. Suuntaa sitten piknikalueelle syömään lounasta, ennen kuin leikit liukumäessä. Pienet lapset rakastavat setin kahdeksaa Duplo villieläintä ja puiston tarjoamia leikkimahdollisuuksia. Kerro lapsille luonnon ja villieläinten kunnioittamisesta, kun he ruokkivat eläimiä pähkinäkuvapalikoilla. LEGO Duplo Metsä: Puisto sopii erinomaisesti rakentamisen perustaitojen opetteluun rakennettavan auton, karjasuojan, portin, metsän luolan, puun ja liukumäen avulla. LEGO Duplo palikat ovat kirkkaanvärisiä ja suunniteltu turvallisiksi lasten pienissä käsissä. Mukana on 3 LEGO Duplo hahmoa: äiti, isä ja lapsi sekä 8 eläinystävää: isäkauris, äitikauris, vasa, karhu, karhunpentu, 2 kettua ja orava. Osia yhteensä: 105

4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun