Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alex
Avengers
Batman
Disney
ESPRIT
Gigi
Hummel
LEGO Wear
Lego
Marvel
Minymo
Molo
Monster High
My Little Pony
Name It
Nike
Paw Patrol
Pirates
Puma
Smurffit
Spiderman
Star Wars
Teddy Mountain
Ticket To Heaven
Turtles
Adidas
Converse
Diesel
Gant
Gugguu
Hollys
James
Junior
Kenzo
Kiss
Klein
Leaf
Mayoral
Monsters
Nalle
Noppies
Sanetta
Ted
Timberland
Vans
Violetta
Wheat
Zelda
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Pinkorblue.fi
Stockmann lelut
Poista kaikki suodattimet

Paidat & topit

1849 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Lasten paidat ja topit voi ostaa vaivattomasti netistä

Lasten paidat ja topit ovat vaatteita, joita käytetään joka päivä. Arkivaatteissa onkin tärkeää, että paitoja on tarpeeksi ja paidat ovat lapselle sopivan kokoisia. Lasten paitojen ostaminen käy kätevästi netistä, jolloin vaihtoehtoja kannattaa rajata ainakin paidan koon mukaan. Lasten paitoja löytyy netistä pilvin pimein, joten ostosvaihtoehtoja voi rajata myös värin tai merkin mukaan. Laadukkaat lasten paidat kestävät hyvin jatkuvaa käyttöä ja pesua, toisaalta sotkuisempiin leikkeihin on hyvä olla vaatekaapissa myös edullisempia paita-vaihtoehtoja.

Paitoja tytöille ja pojille

Paitoja on suunniteltu erityisesti tytöille ja pojille, mutta netistä löytyy nykyään paljon myös unisex-mallisia paitoja. Suosittuja ovat myös kääntöpaljettipaidat, joita haetaan kovasti niin tytöille kuin pojillekin. Kääntöpaljettipaidoissa kuvio muuttuu eri väriseksi kädenkäänteessä, mikä tekee niistä myös lasten näkökulmasta kiinnostavia. Netin valikoima lasten paidoissa on todella laaja, joten vaateostoille kannattaa lähteä ainakin muutamilla rajauksilla. Lapset tykkäävät yleensä värikkäistä paidoista, joten rajauksena voi olla vaikkapa lapsen lempiväri.   

Kauluspaidat ja paitapuserot lapsille juhliin

Kauluspaidat ja paitapuserot ovat paitoja, joita käytetään lapsilla usein juhlapaitoina. Siistimpiä paitoja on hyvä olla kaapissa aina oikeaa kokoa, jos lasten kauluspaidalle tulee tarvetta. Nappipaidat ja kauluspaidat ovat vähän hitaampia pukea, eikä niissä ole yleensä niin paljon joustoa, joten kauluspaitojen käyttö arkikäytössä on erityisesti pienillä lapsilla vähäistä. Lasten pikeepaidat ovat kauluspaitoja, mutta tyyliltään rennompia kuin varsinaiset kauluspaidat ja paitapuserot. 

Pitkähihaisia paitoja ja t-paitoja käytetään lapsilla Suomessa ympäri vuoden

Suomen kesä on arvaamaton, mutta t-paitoja käytetään lapsilla joka tapauksessa ympäri vuoden. Kylmän kesän sattuessa kohdalle päälle voidaan laittaa myös pitkähihainen paita ja takki. T-paidat ovat lapsille mieluisia käyttää, eivätkä ne purista tai hidasta vauhtia. Laadukkaat t-paidat kestävät jatkuvaa käyttöä ja pesua, mutta tuntuvat edelleen miellyttäviltä päällä. Pitkähihaisia paitoja on materiaalista riippuen kevyitä tai lämpimämpiä. 

Siirry alkuun