Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Brio
Goki
Quercetti
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Palikkalaatikot

5 tuotetta 3 kaupasta

Palikkalaatikot ovat vauvojen ja taaperoiden lempileluja, ja ne kuuluvatkin lelujen klassikoihin. Ne parantavat sekä lapsen motoriikkaa että loogista päättelykykyä. Lisäksi palikat viihdyttävät lapsia, sillä ne ovat sekä hauskan muotoisia että värisiä ja sopivat pieneen käteen erinomaisesti. Palikkalaatikkoja on olemassa useissa väreissä, niin muovisina kuin puisinakin. Kirkkaat värit sopivat vauvalle loistavasti, sillä vauva erottaa kirkkaat värit muita paremmin.

Palikkalaatikot kehittävät lapsen taitoja

Palikkalaatikoiden tarkoituksena on saada erimuotoiset palikat laatikon oikean muotoisiin reikiin. Leikkiessä kehittyvät niin lapsen motoriikka kuin looginen päättelykykykin, ja voidaan sanoa, että palikkalaatikot ovat jo vuosien ajan kuuluneet jokaisen vauvan ja taaperon leluvarastoon. Värikkäät palikat herättävät helposti lapsen mielenkiinnon. Laatikoita on olemassa sekä puisia että muovisia. Perinteinen laatikko on tietenkin neliön mallinen, mutta nykyään palikkalaatikoita on olemassa myös erimuotoisia. Valikoimista löytyy esimerkiksi rekan- tai koiranmallisia laatikoita. Myös värimaailma on laaja, sillä laatikoita valmistetaan niin kirkkaissa kuin maanläheisissä väreissä. Laatikoiden klassikko on tietenkin puinen laatikko merkiltä Brio, joka tunnetaan laadukkaista leluistaan.

  • Valitse puinen tai muovinen lelu
  • Valitse kirkkaat tai neutraalit värit

Parhaan valikoiman palikkalaatikoita löydät netistä

Palikkalaatikot ovat erinomainen lahja, sillä ne kuuluvat lähes olennaisena osana vauvan kehitykseen. Lelut lahjaksi ja omaan käyttöön ostat vaivattomasti verkkokaupasta. Voit helposti suodattaa tuotteet kategorian mukaan, jolloin saat kätevästi yleiskatsauksen kaikista tarjolla olevista tuotteista. Tuotetiedoista voit tarkistaa tarkemmat ikäsuositukset ja valmistusmateriaalit. Onko etsinnässä kenties moderni, rekanmallinen laatikko, tai perinteinen, värikäs laatikko? Sivustoltamme löydät kätevästi usean jälleenmyyjän tuotteet, jolloin voit vertailla hintoja ja klikkailla itsesi verkkokauppaan. Ennen ostopäätöstä kannattaa yksittäisestä verkkokaupasta vielä tarkistaa toimitusehdot sekä tuotteen mahdolliset palautusehdot.

Siirry alkuun