Latches Board
29,00€ 29,90€
Alga Science HD Mikroskooppi
25,00€
Tactic, Sparkle Science, Tutkimuslaatikko
24,00€
Alga Science, 101 Experiment (A7T39B)
25,00€ 34,90€
Alga, Vulcano Kit
19,20€
Mikroskooppisetti, 28 osaa
37,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alga
Alga Science
Chicco
Clementoni
Crayola
Dinosaur
Hape
Jabadabado
Martinex
Melissa & Doug
Mindtwister
My Little Pony
Oliver & Kids
Paw Patrol
Safari
Sense
Slimy
Star Wars
Stoy
Summertime
Tactic
Vtech
Wild Science
Brigbys
Djeco
Explore
Friends
Jellycat
Junior
Mamamemo
Maze
Mummy
Peanuts
Ring
Scout
Sekalaiset
Ses
Trex
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
BR lelut
Babyshop
Coolshop lelut
Eurotoys
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Stockmann lelut
Poista kaikki suodattimet

Pedagogiset lelut, leiki & opi

267 tuotetta 10 kaupasta
< Edellinen

Opettavaiset lelut netistä

Mikään ei ole lapselle niin opettavaa, kuin se kun hän itse tutkii ja havainnoi maailmaa ja ympäristöä. Tätä varten on olemassa nykyään upeita oppimisvälineitä, joissa vaikeitakin fyysisiä ja kemiallisia asioita voi havainnollistaa leikin varjolla.

Tällaisia pedagogisia leluja on klassisimmillaan esimerkiksi mikroskooppi, joka kiehtoo varmasti kaikkia lapsia ainakin jossain vaiheessa lapsuutta. Mikroskoopin avulla voikin havainnoida ympäristöään aivan uusissa ulottuvuuksissa, sillä mikä onkaan upeampaa kuin nähdä karvat kärpäsen jaloissa, kovakuoriaisen panssarin upeat värit tarkemmin tai lehden pinnat suomut ja juovat ja jopa solukot?

Pienten lasten pedagogiset lelut

Pedagogisia leluja kannattaa antaa lapselle vain ja ainoastaan oman ikäluokkansa mukaisesti, sillä liian haastava lelu voi turhauttaa lasta ja pahimmillaan jopa viedä orastavan innon koko asiaan. Katso siis tarkkaan lapsen kiinnostus asiaan sekä lelussa suositeltu ikäryhmä.

Pienille lapsillekin on olemassa paljon pedagogisia kasvattavia leluja, kuten 101 Experiment Junior tutkimussetti tai Algan Learning setit, jotka johdattavat lasta lukemisen ja laskemisen pariin. Algan Etsiväsetti taas sopii kaikenikäisille, sillä setin avulla pienikin lapsi voi leikkiä älykästä salapoliisia tai etsivää, joka tarkkailee johtolankoja ympäristöstä.

Isompi lapsi maailman tutkijana

Isommat lapset, kuten yli 9-vuotiaat koululaiset, osaavat jo valtavasti asioita. Heillä on jo tarvittava sorminäppäryys ja hienomotoriikka haastavampienkin pienten kokeiden ja kojeiden kokeilemiseen, sekä logiikkaa ja älyä erilaisten temppujen tekemiseen. Lapset, jotka rakastavat keskittyä itsekseen tutkimaan ympäristön tapahtumia, yksityiskohtia ja ilmiöitä todennäköisesti rakastavat kaikenlaisia tällaisia kokeita!

Algan Science sarja on upea valikoima erilaisia valmiita tarvikkeita erilaisten kokeiden ja testien tekemiseen. Niiden avulla lapsi pääsee itse kokeilemaan esimerkiksi erilaisia kemiallisia reaktioita, sähkömagneettisia ilmiöitä sekä fysikaalisia tapahtumia. Lapsi voi rakentaa esimeriksi liiketunnistimen, herätyskellon tai taskulampun ihan itse! Näiden testien avulla lapsi pääsee ilmiöiden ja näkymättömän ympäristön havaitsemisessa aivan uudelle tasolle!

Näissä tutkijaseteissä ja pedagogisissa leluissa on lisäksi se hyvä puoli, että lapsi voi tehdä kokeita ja testejä yhdessä aikuisen, lähinnä vanhempiensa, kanssa. Tällöin vahempi ja lapsi tulevat viettäneeksi yhdessä aikaa molempien kiinnostuksen parissa.

Siirry alkuun