Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Micki
Palomies Sami
Pony
Teddy Mountain
Teddykompaniet
Boss
Cat
Nalle
Pehmolelut
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Lelut24
Poista kaikki suodattimet

Pehmoeläimet

38 tuotetta 3 kaupasta

Ihanat ja pehmeät pehmolelut ovat lasten suosikkeja. Ne ovat usein lasten parhaita ystäviä ja oma suosikkilelu kulkee usein mukana paikasta toiseen. Pehmoleluja on myös ihanaa halia ja niiden viereen nukahtaa helposti. Pehmoleluja löytyy taatusti jokaiseen makuun, sillä saatavilla on kaikkea aina suloisista nalleista hauskoihin monstereihin ja nopeisiin kilpa-autoihin. Ne ilahduttavat kaikenikäisiä ja sopivat myös osaksi lastenhuoneen sisustusta.

Valitse sopivin pehmoeläin

Saatavilla olevien pehmolelujen valikoima on todella laaja, minkä takia juuri oikean pehmoeläimen valinta voi tuottaa päänvaivaa. Ensimmäiseksi kannattaa kiinnittää huomiota omaan budjettiin, sillä saatavilla on muutaman euron pehmoleluista aina sataa euroa lähenteleviin leluihin. Toisena kannattaa kiinnittää huomiota lapsen toiveisiin ja tämän lempihahmoihin. Kissoja rakastavat lapset ihastuvat varmasti kissan muotoisiin pehmoeläimiin, kun taas autofanit rakastavat omaa pehmeää autoa. Jos lapsi tykkää kuljettaa lelua mukana paikasta toiseen, kannattaa myös huomioida lelun koko. Pienemmät pehmoeläimet kulkevat helposti mukana, kun taas jättimäiset pehmolelut soveltuvat paremmin kotona pidettäviksi ja hoidettaviksi. Myös lelun ikäsuositukseen kannattaa kiinnittää huomiota.

  • Kiinnitä huomiota omaan budjettiin
  • Mieti mikä on lapsen lempihahmo
  • Ota ikäsuositus huomioon

Pehmoeläimet helposti netistä

Pehmoeläimet kuuluvat usein lasten lempileluihin. Ne ovat myös loistavia lahjaideoita, sillä niihin ihastuvat kaikki vauvasta vaariin. Voit tutustua pehmolelujen laajaan valikoimaan sivuillamme. Löydät helposti lasten omat suosikkihahmot ja voit lajitella ne joko suosituimman tuotteen mukaan tai hintajärjestykseen. Tuotekuvien alapuolelta voit hetkessä tarkistaa mahdollisten postikulujen määrän ja jälleenmyyjän tiedot. Löydät myös kaikki voimassa olevat tarjoukset ja tuotteen yksityiskohtaiset tiedot klikkaamalla tuotteen kuvaa. Tämän jälkeen voit klikata itsesi jälleenmyyjän verkkokauppaan, jossa voit suorittaa tilauksesi loppuun.

Siirry alkuun