Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse
X
Ty
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Angry Birds
Animagic
Avengers
Baby Born
Big
Club Petz
Disney Princess
Emotion
Goki
Hatchimals
Jabadabado
Kids Concept
Le Toy Van
Little Tikes
Melissa & Doug
Micki
Muumi
Palomies Sami
Peppi Pitkätossu
Pinolino
Plasto
Pokemon
Pony
Rubens Barn
Silverlit
Swing
Sylvanian Families
Teddy Mountain
Teddykompaniet
Vilac
Bino
Boss
Cat
Cream
Elephant
Leaf
Nalle
Pehmolelut
Sekalaiset
Step2
Thunder
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
CDON lelut
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Lelut24
Poista kaikki suodattimet

Pehmolelut & keinueläimet

192 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Pehmolelut tuovat turvaa

Pehmolelut ovat jo pitkään olleet suosittuja leluja lapsille. Karvalelut valmistetaan usein kankaasta, joka on täytetty esimerkiksi pumpulilla. Pehmolelut ovat suosittuja unileluja. Monen lapsen sänky onkin täynnä erilaisia pehmoleluja. Suosittuja pehmoleluja ovat erilaiset eläinpehmolelut. Pehmolelujen ostaminen netistä on yleistynyt isojen lelukauppojen, kuten BR-lelujen tai Lekmerin rantauduttua Suomeen 2000-luvulla. Alla listaus netissä pehmoleluja myyvistä verkkokaupoista:

Pehmoleluja valmistettiin pitkään kotikonstein, esimerkiksi vanhoista sukista, mutta ensimmäinen pehmoleluja valmistava yritys oli saksalainen Steiff, joka aloitti pehmolelujen valmistamisen jo 1800-luvun lopulla. Morris Michtom kehitti Yhdysvalloissa ensimmäisen pehmolelunallen 1900-luvun alussa. Nykyisin pehmoleluihin on tuotu myös elektroniikkaa ja niiden myynti netissä on yleistynyt. Pehmolelut voivat nykyisin esimerkiksi ruveta soimaan tai vilkuttaa erivärisiä valoja, jos niitä puristaa.

Pehmolelut ovat lasten suosikkilelujaHello Kitty on suosittu japanilainen söpö kissahahmo. Hello Kitty on erittäin tunnettu hahmo ja esiintyy nykyään lentokoneissa, autoissa, käsilaukuissa, lompakoissa yms. Hello Kitty -pehmolelut ovat erittäin suosittuja leluja. Hello Kitty -hahmon suunnitteli 1970-luvulla japanilainen Yuko Shimizu. Alun perin hahmo suunniteltiin rahapussin koristekuvaksi, mutta hahmoon tykästyttiin niin kovasti, että nykyään hahmo tähdittää jopa omaa animaatiosarjaansa.

Hello Kitty pehmolelut

Hello Kittyn -perheeseen kuuluu äiti ja isä ja Hello Kittyn kaksoissisar Hello Mimmy. Hello Kittylla on kaikenlaisia ystäviä kuten apinaystäviä, lammasystäviä ja koiraystäviä. Nykyisin Hello Kittyn suosituimpia leluja ovat Hello Kitty -pehmolelut. Hello Kitty pehmoleluja on monenlaisia ja ne ovat yleensä tyttöjen suosikkeja.

Muumi on pehmoleluissa suosittua aihe

Muumi on suomalaisen Tove Janssonin luoma satuhahmo. Muumi-lelut ovat saavuttaneet suuren suosion. Ensimmäistä kertaa muumit esiintyivät vuonna 1945. Muumeilla on siis pitkä perinne. Muumimaailmasta löytyy kaikenlaisia hahmoja. Suosituimmat muumihahmot ovat kenties Muumipeikko, Niiskuneiti, Pikku Myy ja Nuuskamuikkunen. Muumit esiintyvät kirjojen ja sarjakuvien lisäksi nykyisin monissa oheistuotteissa kuten suosituissa muumimukeissa, postikorteissa, kalentereissa ja pehmoleluissa. Muumi-pehmolelut ovat suosittuja leluja. Muumi-pehmolelujen joukosta löytyvät lähes kaikki Muumimaailman hahmot.

Barbapapaa saa halata

Barbapapa on ranskalaisten Anette Tisonin ja Talus Taylorin luoma lasten satuhahmo, joka myöhemmin saavutti suuren suosion. Barbapapat ovat päärynän muotoisia otuksia, jotka voivat vaihtaa muotoaan. Barbapapat kohtaavat kaikenlaisia ongelmia ja pulmia, ja yleensä kyky muuttaa muotoa on avuksi ongelman ratkaisussa. Monesti muodonmuutokset ovat hyvinkin kekseliäitä. Barbapapoista on nykyisin kirjojen lisäksi tehty myös piirrossarja ja useita oheistuotteita. Barbapapa-pehmolelut ovat lapsille mieluisia lahjoja.

Angry Birdsin julkaisi vuonna 2009 suomalainen Rovio, joka on kännykkäpelien edelläkävijä. Angry Birds sai nopeasti huikean suosion ja on nykyisin tunnettu ympäri maailman. Angry Birds T-paitoja ja muita tuotteita liikkuu katukuvassa jatkuvasti. Nykyisin Angry Birds valmistaa myös pehmoleluja. Angry Birds -pehmolelut ovat Angry Birds -maailman hahmoja, joko vihaisen näköisiä lintuja tai possuja.

Teddykompaniet eläinpehmolelut

Teddykompaniet on suosittu ruotsalainen pehmoleluja valmistava yritys. Teddykompaniet valmistaa turvallisia ja laadukkaita pehmoleluja. Kyseessä on perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Ruotsin Båstadissa. Teddykompanietin karvalelut ovat suosittuja ympäri Eurooppaa ja yrityksen pehmolelulistalta löytyy esimerkiksi nalleja, tiikereitä, pupuja, koiria ja oravia - isoimman valikoiman löydät netistä. Teddykompaniet on pääsääntöisesti keskittynyt valmistamaan pienille lapsille sopivia pehmoleluja.

Zhu Zhu Pets hamsterit pehmoleluina

Zhu Zhu Pets on yhdysvaltalainen lelualan yritys, joka valmistaa hamsteri-pehmoleluja. Zhu Zhu Petsin pehmolelut ovat usein mekaanisia. Ne pitävät ääntä ja liikkuvat imitoiden aitoa hamsteria. Vaikka yritys onkin yhdysvaltalainen, tulee Zhu Zhu Pets nimi mandariinikiinan kielen sanasta, joka tarkoittaa pikku possua. Zhu Zhu Petsin pehmolelut saavuttivat suuren suosion vuonna 2009 ja suosio jatkuu edelleen. Zhu Zhu Pets oheistuotteita löytyy markkinoilta kaikenlaisia videopeleistä DVD-levyihin. Pehmolelut löytää parhaiten lapsille netistä, kun valikoima on suurta ja hyviä tarjouksia on saatavilla.

Pehmoleluista lyhyesti

  • Karvalelut ovat pitkin aikoja olleet suosittuja lasten leluja
  • Suosittuja pehmoleluja ovat Hello Kitty-, Muumi-, Barbapapa-, Teddykompaniet- ja Zhu Zhu Pets –pehmolelut
  • Pehmolelut ovat turvallisia ja mieluisia leluja, jotka soveltuvat monen ikäisille lapsille
  • Pehmolelut ostetaan yhä useammin lapsille netistä
Siirry alkuun