Vuodevaatesetti 102 x 120 cm
25,00€
Lasten tyynyliina MILANA 37 x 52 cm
9,00€
Vuodevaatesetti 100 x 135 cm
25,00€
Lasten täkki+tyyny
15,00€
Tyynyliina 37 x 52 cm
7,00€
Pussilakana 100 x 135 cm
15,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Baby Dan
Milana
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Hong Kong
On24 lastenmaailma
Poista kaikki suodattimet

Peitot ja tyynyt

36 tuotetta 3 kaupasta

Lasten peitot ja tyynyt ovat mukavia ja hengittäviä

Lastenhuoneessa on usein hyvä olla useita tyynyjä ja peittoja. Yksi täkki ja tyyny nukkumiseen, koristetyynyjä piristämään sisustusta sekä esimerkiksi fleecepeitto päiväunia varten. Peitot ja tyynyt ovat myös tunnetusti hyvää materiaalia majojen ja pesien rakentamiseen. Lasten peitot ja tyynyt voidaan vielä jaotella enemmän niiden käytön mukaan. Esimerkiksi vaunuihin ja pinnasänkyyn on tehty sopivankokoisia peittoja ja tyynyjä. Vaunuissa peitto on kätevä erityisesti kesäaikaan, jolloin makuupussit ovat turhankin kuumia. Kevyt peitto on miellyttävä suoja nukkuvalle vauvalle. Peitto on myös kätevä pestä aina tarvittaessa. Peittoja on eri paksuisia ja niitä voi vaihdella myös vuodenaikojen mukaan. Myös lapsissa on eroja, joten toinen lapsi voi kaivata lämpöistä peittoa, kun taas toinen ei tykkää nukkua kuumassa ja vain ohut peitto kelpaa. 

Valitse oikea koko lapsen peitolle ja tyynylle

Pieni vauva ei vielä tarvitse tyynyä, mutta lapsen kasvaessa myös tyyny tulee ajankohtaiseksi. Alle 1-vuotias pärjää mainiosti ilman tyynyä, mutta yli 1-vuotiaalle voi jo ostaa ensityynyksi ohuen vauvantyynyn, jossa kokona on 35 cm x 45 cm. Lasten tyynyyn voi siirtyä, kun lapsi on 2-3 -vuotta vanha, tällöin tyynyn koko on jo 40 x 60 cm. Kouluikäisellä lapsella kannattaa edelleen käyttää matalaa tyynyä, mikä on hyväksi päälle ja niskalle. 

Vauva tarvitsee peiton jo aivan ensimetreillä, joten vauvanpeitto, kooltaan 80 cm x 120 cm, onkin hyvä olla hankittuna jo ennen kuin lapsi syntyy. Lapsella tulee olla käytössä aina sopivankokoinen peitto, joten ensimmäisen vuoden jälkeen tuleekin yleensä aika siirtyä lastenpeittoon eli junior peittoon, joka on kooltaan 115 cm x 150 cm. Osa junior malleista on kokoa 115 x 130 cm. Lasten peitoille ja tyynyille on netissä laaja valikoima sopivia pussilakanoita ja tyynynpäällisiä. Leikki-iän jälkeen lapsi voi haluta jo isomman peiton, kooltaan 150 cm x 210 cm, joka käy sitten koonsa puolesta jo aikuisellekin. Myös normaalikokoiseen peittoon on saatavilla lapsille mieluisia pussilakanoita ja tyynynpäällisiä. 

Siirry alkuun