Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Avengers
Baby Dan
Bamse
Beyblade
Big
Bratz
Carena
Disney
Disney Frozen
Disney Pixar Cars
Disney Princess
Geggamoja
Hello Kitty
Jabadabado
Jox
Kids Concept
Lego
Marble
Martinex
Milana
Muumi
My Little Pony
Paw Patrol
Pokemon
Skip Hop
Sleepyhead
Smurffit
Spiderman
Star Wars
Teletubbies
Ticket To Heaven
Tuomas Veturi
Barnkammaren
Candide
Doomoo
Finlayson
Friends
Hoppekids
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Babyshop
Coolshop lelut
Ellos lelut
Eurotoys
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Peitot, lakanat ja tyynyt

333 tuotetta 10 kaupasta
< Edellinen

Peitot, lakanat ja tyynyt

Peitot, lakanat ja tyynyt tuovat lastenhuoneeseen satujen värimaailmaa ja lasten suosikkihahmoja. Lasten ihanat lakanat houkuttelevat lapsia illalla kömpimään ja nukahtamaan omaan sänkyynsä. Yleisimpiä kokoja lasten lakanoihin ovat 120 cm x 160 cm ja tyynyliinan kohdalla 40 cm x 60 cm. Vauvan pussilakanasetit ovat usein kokoa 85 cm x 125 cm ja tyynyliina kokoa 35 cm x 45 cm.  Isommille lapsille voi ostaa jo normaalikokoisen täkin, joka on 150 cm x 210 cm. Lapsesta riippuen voi miettiä, missä vaiheessa kannattaa siirtyä isompaan kokoon. Täkin ja tyynyn kokoon kannattaa kiinnittää muutenkin ostettaessa huomiota, koska jos ostaa harvinaisemman kokoisen peiton tai tyynyn, niin siihen ei löydy niin helposti lakanoita. Pussilakanasetti on aina hyvä lahjaidea vaikkapa kummilapselle. Lasten vuodevaatteita voi ostaa kätevästi netistä. 

Koristetyynyt viimeistelevät lastenhuoneen

Koristetyynyjen valikoima on netissä laaja ja hurmaava. Lastenhuoneessa saa leikitellä väreillä ja se näkyy myös koristetyynyjen valikoimassa. Myös perinteiset tyynyt ovat kuosiltaan näyttäviä, joten myös niitä voi jättää huoletta näkyville sänkyä petattaessa. Koristetyynyt ovat yleensä materiaaliltaan paksuja ja jämäköitä ja niitä saattaa kiertää esimerkiksi tere-reunus. Koristetyynyt säilyvät käytössä pitkään.

Lasten peitto on monikäyttöinen

Pienellä vauvalla peitto kulkee kätevästi myös reissuilla mukana. Vaunuihin on kehitetty myös omia peittoja, joissa on huomioitu vaunuihin sopiva lämpötila ja koko. Fleecepeitto on kätevä reissuilla, koska se tuntuu ihoa vasten miellyttävältä ja antaa nopeasti lisälämpöä, jos ilma kylmenee. Virkatut peitot tai fleecepeitot ovat myös käteviä päiväunilla tuomaan kevyttä suojaa ja lämpöä. Fleece on lisäksi materiaaliltaan erittäin kevyttä, joten reissuilla se kulkee hyvin mukana.