Lelut & lelukaupat netissä

Pelastusliivit

4 tuotetta 2 kaupasta

Vesille lähtiessä on hyvä suojata lapsi oikeanlaisilla pelastusliiveillä. Liivejä löytyy nykyisin monta erilaista, joten voit valita haluamasi huomiovärin ja mallin internetin laajasta valikoimasta. Tärkeintä valinnassa on lapsen ikä ja paino, sillä monien liivien nostovoima määrittelee käyttäjänsä minimi- ja maksimipainon. Vauvoille sopivien liivien painorajat ovat tavallisesti 3-15kg, kun taas pikkulasten liivit alkavat noin kymmenestä kilosta.

Valitse oikeanlainen liivi

Pelastusliivit voivat nimensä mukaisesti pelastaa käyttäjänsä hengen, joten valinnassa on hyvä kiinnittää huomiota turvallisuuteen. Huomiota herättävä kangas on tärkeä, joten kankaan on hyvä olla UV-suojattu, jotta se ei haalistu auringossa. Myös erilaiset heijastimet parantavat näkyvyyttä, mikä on tärkeää, sillä pelastustoimessa kaikkein tärkeintä on havaita veden varassa oleva kohde. Liivin istuvuus tulee varmistaa, minkä vuoksi kunnollisessa liivissä on myös kunnolliset kiinnikkeet. Kiristysremmejä on erilaisia, joten kannattaa miettiä liivien käyttömukavuutta. Joissain tapauksissa haararemmi on tavallinen kiristysremmi, joissain taas on enemmän vaippamallinen remmi. Kannattaa myös tarkistaa, tuleeko liivin mukana pilli, vai tuleeko sellainen hankkia erikseen.

  • Tarkista liivin painoraja huolellisesti
  • Tutustu pelastusliivin ominaisuuksiin

Pelastusliivit kätevästi kotiisi

Pelastusliivit on nykyisin helppo ostaa myös verkosta. Valitse itsellesi sopiva tuote ja vertaile hintoja Lelukaupat.fi-sivustolla. Siirry tämän jälkeen haluamaasi verkkokauppaan ja tutustu rauhassa tuotteen ominaisuuksiin. Tehtyäsi valintasi sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin siirtää tuote ostoskoriisi. Sen jälkeen voit joko jatkaa ostoksia tai siirtyä kassalle viimeistelemään tilauksesi. Tutustu huolella niin toimitus- kuin palautusehtoihin, sillä verkkokaupoissa on hieman eroja. Sinun on helppo suorittaa ostokset kätevästi rauhassa kotona ja vertailla erilaisia tuotteita ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä, jonka jälkeen saat tuotteen kätevästi kotiisi.

Siirry alkuun