SOS räddningsbilar, 3-pack, Dickie
9,60€
Cars 3 - Die Cast - Fillmore (FJH96)
9,50€
Hot Wheels Cars Giftpack 10 kpl/paketti
24,94€
Nosturirekka 1:87, Siku
20,27€
Rekka ja kaivinkone 1:87, Siku
40,54€
Hydrus 6 x 6 ATV die cast
9,46€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Barbie
Big
Carrera
Cars
Darda
Dickie
Dinosaur
Disney
Disney Pixar Cars
Eichhorn
Ferrari
Hot Wheels
Jukka
Maisto
Majorette
Martinex
Marvel
Melissa & Doug
My Little Pony
Nerf
Nikko
Palomies Sami
Plasto
Puuha-Pete
Siku
Silverlit
Spiderman
Star Wars
Summertime
TY
Tomy
Transformers
Bob
Cat
Djeco
Junior
Keenway
Sekalaiset
Simba
Spiral
Topraiders
Up
Volkswagen
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
BR lelut
Coolshop lelut
Ellos lelut
Eurotoys
Hong Kong
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Pikkuautot

554 tuotetta 10 kaupasta
< Edellinen

Pikkuautot löytyvät helposti netistä

Pikkuautot ovat lasten kestosuosikkeja, joilla rällätään automatoilla ja parkkitaloissa. Pikkuautojen kivat yksityiskohdat kiinnostavat vähän isompia lapsia, kun taas taaperot innostuvat renkaista ja pärinästä. Pikkuautot ovat yllättävän kestäviä leluja. Metalliset pikkuautot eivät hätkähdä kovemmistakaan kilpa-ajoista, vaan usein tulee ennemmin seinään jälki kuin että itse auto menisi rikki. Pikkuautot kulkevat näppärästi käsilaukussa, taskussa ja reissuilla muutenkin mukana. Leikki on hetkessä käynnissä, kun pikkuautot otetaan esiin. Pikkuautojen määrä voi joskus tuntua liialliselta, varsinkin jos niiden päälle sattuu pimeässä astumaan. Pikkuautoille kannattaakin suosiolla ostaa netistä sopiva säilytyskori tai laatikko, johon lapset voivat ajaa autot yöksi parkkiin. Muutenkin pikkuautot löytää tänä päivänä helposti netistä.

Hot wheels pikkuautot eivät heti lopu kesken

Pikkuautoja kannattaa olla leikeissä useampia, koska ne kulkevat usein taskussa mukana ja saattavat unohtua mitä erikoisempiin paikkoihin. Pikkuautojen suuri valmistaja on Mattelin omistama Hot wheels, joka tarjoaa pikkuautoja joka lähtöön. Hot wheels autoista löydät useita eri merkkejä ja ajankohtaisia teemoja, kuten Batman ja Superman. Hot wheelsin isompia pikkuauto pakkauksia on myös netissä hyvin tarjolla. Pikkuautojen värit ja mallit vaihtelevat loputtomiin, joten pikkuautoja on vain ostettava useita, jotta saa edes muutaman suosikin leikkeihin. 

Pikkuautoleikit toimivat niin yksin kuin yhdessäkin. Lapsen mielikuvitus laukkaa ja kiitää nopean auton lailla ja kavereiden ja sisarusten kanssa on hetkessä autokilpailu menossa. Lasten pikkuautot ovat hauskoja leluja, joilla myös vanhemmat yleensä tykkäävät ajaa tai ainakin tutkia niiden ulkomuotoa. Merkkiuskolliset pikkuautoilijat oppivat hetkessä tunnistamaan auton merkkejä ja logoja. Osalle on merkillä väliä, mutta osa voi haluta vaikkapa samanlaisen auton kuin batmanilla. Netistä onkin mukava ostaa pikkuautoja, kun valikoima on laaja ja yleensä haluttu auto löytyy helposti.

Siirry alkuun