Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Batman
Cars
Celavi
Didriksons
EasyGrow
Emma
Fixoni
Geggamoja
Hummel
Joha
LEGO Wear
Lego
Lindberg
MiniaTure
Minymo
Molo
Mumin
Muumi
My Little Pony
Name It
Nike
Pippi
Reima
Star Wars
Superman
Ticket To Heaven
Absorba
Adidas
Aladdin
Apple
Barts
Cat
Catimini
Civiliants
Cream
Diesel
Ebbe
Fub
Gap
Gugguu
Hatley
Herschel
Huttelihut
Ikks
Indikidual
Joules
Junior
Kattnakken
Keen
Kuling
Lillelam
Livly
Maximo
Mayoral
Melton
Mikkline
Mom2mom
Nununu
Papu
Parrot
Planes
Rainbow
Sunny
Sunuva
Timberland
Tinycottons
Vikings
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Ellos lelut
Lekmer lelukauppa
Pinkorblue.fi
Poista kaikki suodattimet

Pipot ja päähineet

2408 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen

Pipon ja päähineen hankinnassa usein väri, malli ja materiaali ratkaisevat. Suomessa on neljä vuodenaikaa, joten ostajan on hyvä miettiä, että hankkiiko päähineen kevät,- kesä,- syys- vai talvikäyttöön. Pipoissa villan lisäksi mukavia käyttömateriaaleja lapselle ovat muun muassa puuvilla ja merinovilla. Lapsille pehmeitä ja hauskoja päähineitä ovat myös pannat, joita löytyy verkosta sekä värikkäinä että yksivärisinä versioina.

Mittaa lapsen päänympärys ennen tuotteen tilaamista

Pipot ja päähineet voi ostaa helposti verkosta. Nettikaupat ovat avoinna ympäri vuorokauden, joten älylaitteilla, kuten älypuhelimella tai tabletilla voi kirjautua verkkokauppoihin missä ja milloin vain. Nettiostamisen ABC, eli perusasiat oppii ja omaksuu todella helposti. Rekisteröidy haluamaasi verkkokauppaan, valitse itsellesi asiakastunnus ja salasana, kirjaudu sisään ja selaa haluamiasi tuotteita. Tuotteita selatessasi, vertaile ensin rauhassa tarjolla olevia tuotteita ja hintoja, joita löytyy netistä runsaasti. Valitse sen jälkeen tuotteet ja sinulle parhaiten sopiva maksu- sekä toimitustapa, jonka jälkeen voi suunnistaa kassalle. Maksa tuotteet, joista saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi ja sitten vain odottelemaan tuotteiden saapumista.

  • Ota lapsi mukaan päähineiden valintaan
  • Tuotteet toimitetaan kotiin muutamassa arkipäivässä

Verkosta saat tuotteet parhaaseen hintaan

Pipot ja päähineet on helppo valita netin parhaimmista verkkokaupoista. Tutustu lelukaupat.fi -sivustoon, johon on koottu laaja valikoima lasten päähineitä tarjoavia nettikauppoja. Verkkokaupassa asiakas voi katsoa valitsemiensa tuotteiden tärkeät tiedot, jotka ovat nähtävissä hintavertailun yhteydessä. Asiakkaan kannattaa aina tutustua myös tuotteiden toimitus- ja palautusehtoihin, joiden voi havaita vaihtelevan nettikaupoittain. Maksutapoja on yleisesti tarjolla laaja valikoima, joista jokainen löytää varmasti mieleisensä. Tuotteiden hintavertailu on aina kannattavaa, jolloin asiakas voi säästää helposti sekä aikaa että rahaa.

Siirry alkuun