Lelut & lelukaupat netissä

Pomppulinnat

1 tuote 1 kaupasta

Pomppulinna saa lapset pomppimaan riemusta

Pomppulinna saa jokaisen lapsen hyppimään ja tekemään temppuja hymy huulilla. Pomppulinna soveltuu jo aivan pienille taaperoille, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon trampoliinille. Pomppulinnaa voi käyttää sekä sisällä, että ulkona, jos tila antaa myöden. Pomppulinnat toimivat normaalilla verkkovirralla ja ilmapumppu pumppaa linnan minuutissa täyteen. Lasten ei siis tarvitse odotella pomppulinnan käyttöönottoa kovinkaan pitkään. Pomppulinna on myös helppo siivota pois tyhjentymisen jälkeen. Pomppulinna menee pieneen tilaan ja se on näin näppärä säilyttää. 

Pomppulinna netistä omaksi vai vuokralle?

Pomppulinnaan mahtuu useampi lapsi kerralla ja laadukkaat pomppulinnat kestävät hyvin myös aikuisen painon. Pomppulinna tarjoaa loistavan tavan harrastaa turvallisesti pomppimista ja temppuilua kotona. Isommissa pomppulinnoissa voi olla myös muita toimintoja, kuten kiipeilyseinä, tunneli tai liukumäki. Pomppulinna on varma vetonaula synttärijuhliin. Laadukas pomppulinna maksaa helposti yli 300 euroa, mutta jos vaihtoehtona on pomppulinnan vuokraus, niin pomppulinna maksaa kyllä itsensä äkkiä takaisin, koska myös vuokraushinnat ovat helposti 100 euroa. Pomppulinnan voi myös hommata yhdessä naapureiden, ystävien tai sukulaisten kanssa, jolloin sitä voi kierrättää lastenjuhlissa tai mahdollisesti myös vuokrata.

Pomppulinna kestää hyvin lasten käytössä, joten se on pitkäaikainen hankinta. Pomppulinnat sopivat erityisen hyvin alle kouluikäisille lapsille, joille isommat trampoliinit ovat vielä liikaa. Pomppulinnan voikin sijoittaa trampoliinin viereen, jolloin isommat lapset voivat käyttää trampoliinia ja pienemmät pomppia pomppulinnassa. Pomppiminen onnistuu parhaiten jos pomppijoiden kokoerot ovat suhteellisen pienet. Netistä tilatessa kannattaa tarkistaa pomppulinnan koko, varsinkin, jos haluaa käyttää pomppulinnaa myös sisällä. Pomppulinnasta lähtee myös lasten lisäksi ääntä, joten se toimii paremmin ulkotiloissa tai omassa huoneessaan. Pomppulinna on loistava lahjaidea lapselle ja sen saa tilattua kätevästi netistä.

Siirry alkuun