Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Berg
Big
Brio
Chicco
Dantoy
Ferrari
Hape
Kettler
Little Tikes
Paw Patrol
Plasto
Pony
Smoby
Stoy
Vilac
Wheely Bug
Baghera
Italtrike
Krea
Mercedes
Plantoys
Step2
Sunny
Turbo
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Babyshop
Coolshop lelut
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Stockmann lelut
Tokmanni
Poista kaikki suodattimet

Potkuautot ja mopot

106 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Potkuautot ja potkumopot lapsille

Mikään ei ole vauvasta ihanampaa kuin päästä kulkemaan eteenpäin! Ensin kontaten, sitten kävellen ja juosten sekä sitten vähitellen erilaisilla vempeleillä ja kulkupeleillä! Ei tarvita kuin neljä pyörää ja jalat, niin sieltä tullaan jo melkoiselle vauhdilla!

Yksivuotias vauvakin voi osata potkia itseään eteenpäin potkuautolla tai -mopolla. Yleisenä sääntönä voi pitää sitä, että kävelevälle lapselle voi ostaa potkuauton, sitä ennen lapsi tuskin osaa kuljettaa itseään sillä eteenpäin. Toki lapsesta on hauskaa, että isompi sisko tai veli tai vanhemmat pukkaavat häntä autossa eteenpäin...

Mopot, autot, leppäkertut..

Eteenpäin pääsee mitä erilaisimmilla vempeleillä. Vauvojen ja lasten potkuautoja ja mopoja on todella monenlaisia. Sopivaa valitessaan kannattaa oikeastaan katsoa kulkupelin kokoa ja arvioida sitä lapsen ikään sopivaksi. Kuinka kauan aikaa menee ennekuin lapsi yltää potkimaan itselleen vauhtia? Entä millainen kulkupelissä on istua, joko lapsi pysyy sen selässä itse?

Big vai Plasto? 

Ihan perinteisiä muovisia potkuautoja on Big-merkillä muun muassa. Plaston potkumopo ja potkuauto ovat jo klassikoita, ne ovat edullisia ja helppoja ostoksia. Sen sijaan jos haluaa sisustuksellisesti hienon auton, kannattaa katsoa Metal Racer Little autovalikoimaa, jossa on siis upeita entisaikojen automalleja jäljitteleviä potkuautoja!

Oma lukunsa ovat Italtriken autot, jotka sopivat ennen kaikkea ahtaisiin tiloihin. Niissä on joka suuntaan kääntyvät erittäin hyvin rullaavat pienet renkaat, jotka sijaitsevat auton alla. Näin pienen lapsen jalat eivät voi jäädä auton alle. Auto itsessään on erittäin minimalistinen soikea laatikko, jossa on vain kahva kiinnipitämiseen.

Eläinautot

Eläintä kuvastavat autot ovat aivan mahtavia kulkupelejä lapselle! Muoviset Little Tikes Pillow Racers kulkupelit ovat ihania pehmeitä potkuautoja, näistä voi valita joko kilpikonnan, leppäkertun tai dinon, ja nämä autot todella näyttävät näiltä eläimiltä! Myös näissä on joka suuntaan pyörivät renkaat, jolloin kulkeminen onnistuu ahtaissakin tiloissa.

Potkumopot ja moottoripyörät

Potkumopot ja moottoripyörät vievät usein hieman kapeamman tilan kuin potkuautot. Esimerkiksi Plastolla on klassinen potkumoottoripyörä, joka on hieman suurempi kuin mopo. Siinä on vain kaksi leveää rengasta. Disneyn mallistoissa on muutamia nättejä moottoripyöriä, kuten Frozen ja Minnie Mouse.

Siirry alkuun