BIG Girlie Bike Potkumopo
42,90€
BIG Sport Bike Potkumopo
47,90€
Dantoy - Scooter - Black
59,94€
Wheely Bug Hiiri
62,50€
Punainen potkuauto metallisena, vilac
115,00€
Italtrike La Cosa Ride-On, Eri värejä
58,90€ 65,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Big
Dantoy
Disney
Disney Frozen
Disney Pixar Cars
Ecoiffier
Hape
Little Tikes
Palomies Sami
Paw Patrol
Plasto
Smoby
Stoy
Wheely Bug
Baghera
Italtrike
Kiddieland
Mercedes
Police
Puky
Step2
Vilac
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Coolshop lelut
Ellos lelut
Hong Kong
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Poista kaikki suodattimet

Potkuautot ja mopot

97 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Potkuautot ja potkumopot lapsille

Mikään ei ole vauvasta ihanampaa kuin päästä kulkemaan eteenpäin! Ensin kontaten, sitten kävellen ja juosten sekä sitten vähitellen erilaisilla vempeleillä ja kulkupeleillä! Ei tarvita kuin neljä pyörää ja jalat, niin sieltä tullaan jo melkoiselle vauhdilla!

Yksivuotias vauvakin voi osata potkia itseään eteenpäin potkuautolla tai -mopolla. Yleisenä sääntönä voi pitää sitä, että kävelevälle lapselle voi ostaa potkuauton, sitä ennen lapsi tuskin osaa kuljettaa itseään sillä eteenpäin. Toki lapsesta on hauskaa, että isompi sisko tai veli tai vanhemmat pukkaavat häntä autossa eteenpäin...

Mopot, autot, leppäkertut..

Eteenpäin pääsee mitä erilaisimmilla vempeleillä. Vauvojen ja lasten potkuautoja ja mopoja on todella monenlaisia. Sopivaa valitessaan kannattaa oikeastaan katsoa kulkupelin kokoa ja arvioida sitä lapsen ikään sopivaksi. Kuinka kauan aikaa menee ennekuin lapsi yltää potkimaan itselleen vauhtia? Entä millainen kulkupelissä on istua, joko lapsi pysyy sen selässä itse?

Big vai Plasto? 

Ihan perinteisiä muovisia potkuautoja on Big-merkillä muun muassa. Plaston potkumopo ja potkuauto ovat jo klassikoita, ne ovat edullisia ja helppoja ostoksia. Sen sijaan jos haluaa sisustuksellisesti hienon auton, kannattaa katsoa Metal Racer Little autovalikoimaa, jossa on siis upeita entisaikojen automalleja jäljitteleviä potkuautoja!

Oma lukunsa ovat Italtriken autot, jotka sopivat ennen kaikkea ahtaisiin tiloihin. Niissä on joka suuntaan kääntyvät erittäin hyvin rullaavat pienet renkaat, jotka sijaitsevat auton alla. Näin pienen lapsen jalat eivät voi jäädä auton alle. Auto itsessään on erittäin minimalistinen soikea laatikko, jossa on vain kahva kiinnipitämiseen.

Eläinautot

Eläintä kuvastavat autot ovat aivan mahtavia kulkupelejä lapselle! Muoviset Little Tikes Pillow Racers kulkupelit ovat ihania pehmeitä potkuautoja, näistä voi valita joko kilpikonnan, leppäkertun tai dinon, ja nämä autot todella näyttävät näiltä eläimiltä! Myös näissä on joka suuntaan pyörivät renkaat, jolloin kulkeminen onnistuu ahtaissakin tiloissa.

Potkumopot ja moottoripyörät

Potkumopot ja moottoripyörät vievät usein hieman kapeamman tilan kuin potkuautot. Esimerkiksi Plastolla on klassinen potkumoottoripyörä, joka on hieman suurempi kuin mopo. Siinä on vain kaksi leveää rengasta. Disneyn mallistoissa on muutamia nättejä moottoripyöriä, kuten Frozen ja Minnie Mouse.

Siirry alkuun