Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Avengers
Barbie
Batman
Dinosaur
Disney
Disney Pixar Cars
Disney Princess
Ferrari
Hot Wheels
L.O.L.
Nerf
Paw Patrol
Razor
Spiderman
Stiga
Transformers
Frozen
Puky
Rainbow
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Potkulaudat ja scootit

347 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Potkulaudat kehittävät tasapainoa

Potkulaudat eli scootit ovat tulleet viime vuosina erittäin muodikkaiksi kulkupeleiksi. Kaupungeissa lapset ja nuoret saattavat kulkea jopa kouluun potkulaudoilla. Scooteilla onnistuu niin matkojen potkuttelu kuin temputkin rampeissa ja kaiteilla.

Scootti on pienirenkainen potkulauta, jolla on helppo tehdä erilaisia temppuja. Suurempirenkaiset potkulaudat taas ovat oivia, kun halutaan taittaa matkaa esimerkiksi kaupungilla.

Lasten ja nuorten suosikki

1990-luvulla potkulaudat olivat edellisen kerran muotia. Tällöin potkulauta oli kuitenkin suurirenkainen ja melko suuri, eikään kuin pyörä, jotka potkuteltiin.

Nykyiset potkulaudat ovat paljon pienempiä versioita silloisista. Monet potkulaudat ja scootit saa jopa nippuun, jolloin ne on helppo laittaa roikkumaan vaikka repusta, kuin rullalaudan.

Potkulautoja ja scootteja saa nykyään lähes jokaisesta tavaratalosta, mutta muotitietoinen nuori ja teini ei huoli mitä tahansa potkulautaa. Lauta täytyy olla laadukas, siinä pitää olla hyvät renkaat, joiden laakerit rullaavat liukkaasti. Ulkonäöltään scootti täytyy tietysti olla oman mielen mukainen, ja valinnan varaa kyllä löytyy!

Kolmipyöräiset potkulaudat

Potkulaudoissa ei ole aina pelkästään kaksi rengasta, vaan pienemmille lapsille on olemassa potkulautoja, joissa takana on kaksi rengasta. Näin sillä on helpompi pitää tasapaino.

Potkulautoja ja scootteja on todella montaa eri hintaluokkaa. Edullisimman saa muutamalla kympillä, esimerkiksi Disneyn scootit eivät ole kalliita. Niistä voi tietysti valita mieleisensä teeman, Frozen, Autot, Autot Neon tai Prinsessat teemoilla.

Potkulaudat temppuiluun

Razorilta ja Stigalta löytyy todella monia erilaisia ja laatuisia potkulautoja ja scootteja. Edullsimmat laadukkaat saa hieman yli viidelläkympillä, mutta kalleimmillaan scootista saa maksaa jopa parisataa euroa. Kalliimmat ja laadukkaammat skootit ovat kestävämpiä, niissä on todella laadukkaat ja kestävät renkaat ja laakerit. Niihin saa myös varaosia, mikäli joku osa hajoaa. Stigalla on myös isompirenkaisia temppuskuutteja, joilla on hyvä myös taittaa matkaa.

Mikäli lelukauppojen valikoima ei ole riittävä, kannattaa netistä selata myös muita skuutteja. Erilaisista urheilu- ja skeittikaupoista löytyy todella laaja valikoima skuutteja. Mahdollista on myös tuunata skuuttiaan niin, että ostaa jonkun peruslaatuisen skuutin, johon sitten hankkii erikseen laadukkaat renkaat netistä.

Siirry alkuun