Pöytä ja kaksi tuolia, valkoinen, kidkraft
135,00€
Step 2 Picnicpöytä ja varjo, vihreä/ruskea
148,51€
GN PINK TABLE & CHAIR SET, sekalaiset
80,95€
Cars Puutarhakalustesetti
53,92€
REER Eat&Play Tuolit ja pöytä
68,90€
Cars Table and 2 Stools
80,95€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Disney
Disney Frozen
Disney Pixar Cars
Disney Princess
Fisher-Price
Hape
Jabadabado
Jox
Kidkraft
Little Tikes
Minions
My Little Pony
Paw Patrol
Pinolino
Smoby
Spiderman
Turtles
Vilac
Autot
Bloomingville
Hellohome
Hoppekids
Nalle
Reer
Sekalaiset
Step2
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Ellos lelut
Eurotoys
Lekmer lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Proshop
Poista kaikki suodattimet

Pöytä- ja tuolisetit

94 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

On ihanaa, että nykyään on tarjolla monenlaisia pöytä- ja tuolisettejä lapsille. Niiden ääressä voi lapsi tehdä monenlaista ja ne sopivat mainiosti lukuisiin leikkeihin. Pienet, lapsille sopivan matalan kokonsa vuoksi tuolit ovat myös ergonomisesti sopivia ja niillä on hyvä istua. On tärkeää, että pöytä ja tuolit ovat oikean kokoisia ja lapsen työskentelyasento pysyy hyvänä.

Tuolit ja pöydät lasten leikkeihin

Pöytä- ja tuolisetit lapsille löytyy lelukaupat.fi sivustolta, siellä on valikoimissa monien eri jälleenmyyjien tuotteita. Sivustolla on helppoa tutustua tuotteiden tietoihin ja tarjouksiin. Pöytiä ja tuoleja löytyy eri väreissä ja niiden materiaalista ovat puuta tai MDF-puuta. Pöytä- ja tuolisetit on helppoa puhdistaa ja ne ovat kestäviä. Maalatut setit on maalattu myrkyttömällä maalilla, jotta ne ovat turvallisia perheen pienimpienkin leikkeihin. Lasten on mukavaa istua tuoleilla ja ne sekä pöydät ovat sopivan kokoisia pienten touhuihin. Settiä valittaessa voi värin valita muuhun lastentilaan sopivaksi. Valikoimista löytyy myös settejä, joita lasten suosikkihahmot koristavat, esimerkiksi hämähäkkimies, Disney cars- tai Frozen-hahmot.

  • Tutustu valikoimiin
  • Valitse itsellesi mieluinen setti

Netistä ostaminen on helppoa

Pöytä- ja tuolisetit löytyvät helposti netistä ja niiden tilaaminen on vaivatonta ja kätevää. Lelukaupat.fi-sivustolla voit verrata monien eri jälleenmyyjien tuotteita ja tarjouksia. Siellä voit tutustua tuotteiden materiaaleihin ja kokoihin. Tilauksen tekeminen on nopeaa ja voit tehdä sen vaikkapa istumalla kotisohvallasi, eikä sinun tarvitse lähteä kauppoihin kiertelemään. Löydettyäni mieluisat tuotteet klikkaat vain itsesi jälleenmyyjän sivuille, joista voit tarkistaa tuotteiden toimitusajat, palautusoikeudet ja toimitusehdot. Lisää tuote ostoskoriin ja voit viimeistellä tilauksesi. Tilaa siis jo tänään!

Siirry alkuun