Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Eglo
Koziol
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Pöytälamput

20 tuotetta 1 kaupasta

Pöytälamput ovat tärkeitä jokaisessa kodissa. Niitä voi asetella hankaliinkin paikkoihin kätevästi ja pöytälamppujen paikkaa voi tarvittaessa vaihtaa. Pöytälamput ovat siis sekä käytännöllisiä että kauniita sisustusesineitä. Niitä voi asettaa esimerkiksi sängyn viereen makuuhuoneeseen. Tällöin illalla kirjaa tai lehteä lukiessaan ei tarvitse nousta ylös sammuttamaan valoja, vaan valot voi napsauttaa pois pöytälampun katkaisijasta.

Pöytälamput osana lastenhuoneen sisustusta

Netissä on tarjolla valtavan suuri määrä erilaisia pöytälamppuja. Jokaiseen kotiin ja huoneeseen löytyy siis takuulla sopiva. Millainen olisi esimerkiksi lastenhuoneeseen hyvin istuva pöytälamppu? Esimerkiksi hauska robottilamppu tuo iloisuutta ja leikkisyyttä huoneeseen kuin huoneeseen. Se voi siis olla puhtaasti myös sisustuksellinen elementti. Jos taas haluaa enemmän käytännöllisen pöytälampun, kannattaa valita esimerkiksi Top Desk -kirjoituspöydän valaisin. Sen avulla läksyjen tekeminen sujuu hyvin ja valotehoa riittää myöhään talven pimeyteen asti. Pöytälamput kuuluvatkin osaksi jokaista lastenhuonetta. Lampun muoto vain vaihtuu sen mukaan, kuinka vanhasta lapsesta on kyse. Selaa siis vaihtoehtoja ja löydä inspiraation lähteitä!

  • Selaa ideoita netistä
  • Valitse huoneeseen sopiva malli

Upeat pöytälamput saat netistä

Netissä on valittavana suuret määrät erilaisia pöytälamppuja. Saatavana on käytännöllisiä kirjoituspöydän valaisimia kuin erikoisen muotoisia hahmoja. Oikeat pöytälamput löytyvät ainoastaan vaihtoehtoja vertailemalla. Netissä ostosten tekeminen onkin todella helppoa ja vaivatonta. Aikaa ei tarvitse kuluttaa kaupoissa kiertelyyn, vaan ostoksia voi tehdä vaikka omalta kotisohvalta käsin. Jokaisesta tuotteesta on saatavilla lisätietoa todella helposti. Lisätiedoista löytyvät muun muassa lampun koko ja tiedot siitä, millainen hehkulamppu tai LED-lamppu kyseiseen valaisimeen käy. Tarvittaessa saat myös apua puhelimitse suoraan jälleenmyyjältä.

Siirry alkuun